Συγκινεί η Μαντόνα για την απώλεια του αδερφού της: “Κανείς ποτέ δεν θα είναι σαν εκείνον”

Διαβάζεται σε 2'
Η Μαντόνα με τον αδερφό της, Κρίστοφερ (αριστερά) και ο σκηνοθέτης Άλεκ Κεσισιαν
Η Μαντόνα με τον αδερφό της, Κρίστοφερ (αριστερά) και ο σκηνοθέτης Άλεκ Κεσισιαν AP Photo Julie Markes

Η Μαντόνα έκανε μια ανάρτηση – “φόρο τιμής” στην μνήμη του αδερφού της Κρίστοφερ Τσικόνε που πέθανε σε ηλικία 63 ετών.

Σε μια άκρως συγκινητική ανάρτηση προχώρησε η σταρ της ποπ μουσικής Μαντόνα, θέλοντας να αποτίσει φόρο τιμής στον μικρότερο της αδελφό, Κρίστοφερ Τσικόνε, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 63 ετών.

Ο Κρίστοφερ Τσικόνε, σχεδιαστής, χορευτής και καλλιτέχνης, πέθανε την Παρασκευή (4/10), σύμφωνα με δήλωση της οικογένειάς του που δόθηκε από τον εκπρόσωπό του Brad Taylor.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια στην ανάρτησή της αναφέρθηκε στον αδερφό της ως «τον πιο κοντινό της άνθρωπο εδώ και πολύ καιρό». Ο δεσμός τους, έγραψε, «αναπτύχθηκε από την κατανόηση ότι ήμασταν διαφορετικοί και ότι η κοινωνία θα μας δυσκολευόταν να μην ακολουθήσουμε το status quo».

Η Μαντόνα σχολίασε ότι η τέχνη του χορού «έσωσε» τόσο εκείνη όσο και την Ciccone, περιγράφοντάς την ως την «υπερκόλλα που μας κράτησε μαζί» και τον λόγο για τον οποίο μετακόμισαν και οι δύο στη Νέα Υόρκη.

«Ο αδερφός μου ήταν πάντα δίπλα μου», συνέχισε. «Πετάξαμε μαζί στα ψηλότερα ύψη. Και πέσαμε μαζί πολύ χαμηλά. Κάπως έτσι, πάντα βρίσκαμε ο ένας τον άλλον και κρατιόμασταν χέρι χέρι και συνεχίζαμε να χορεύουμε».

«Τα τελευταία χρόνια δεν ήταν εύκολα», έγραψε η Madonna στο αφιέρωμα της την Κυριακή. «Δεν μιλάγαμε για ένα διάστημα, αλλά όταν ο αδερφός μου αρρώστησε, βρήκαμε το δρόμο για να επιστρέψουμε ο ένας στον άλλον».

«Χαίρομαι που δεν υποφέρει πια. Δεν θα υπάρξει ποτέ κανένας σαν αυτόν. Ξέρω ότι κάπου χορεύει», έγραψε η αγαπημένη τραγουδίστρια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα