Σιλβέστερ Σταλόνε: Σπάει τη σιωπή του για το διαζύγιο με την Τζένιφερ Φλάβιν – “Θα την αγαπώ πάντα”

Σιλβέστερ Σταλόνε: Σπάει τη σιωπή του για το διαζύγιο με την Τζένιφερ Φλάβιν – “Θα την αγαπώ πάντα”
Σιλβέστερ Σταλόνε και Τζένιφερ Φλάβιν Jordan Strauss/Invision/AP IMAGES

Σε δηλώσεις και διευκρινίσεις για το διαζύγιό του με την Τζένιφερ Φλάβιν προχώρησε ο Σιλβέστερ Σταλόνε. Διέψευσε τα σενάρια περί τσακωμού για ένα ροτβάιλερ και απάντησε για την κάλυψη του τατουάζ που είχε στο μπράτσο με την σύζυγό του.

Σοκ προκάλεσε στο Χόλιγουντ η είδηση πως ο Σιλβέστερ Σταλόνε και η Τζένιφερ Φλάβιν παίρνουν διαζύγιο, έπειτα από 25 χρόνια γάμου.

Όπως έγινε γνωστό, η πρώην μοντέλο και επιχειρηματίας κατέθεσε αίτηση στη Φλόριντα στις 19 Αυγούστου. Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που είδαν το φως της δημοσιότητας, η 54χρονη κατηγορεί τον ηθοποιό για μετακίνηση περιουσιακών στοιχείων από ταμεία γάμου.

«Βάσει πληροφοριών και πεποίθησης, ο σύζυγος έχει εμπλακεί σε σκόπιμη διασπορά, εξάντληση ή/και σπατάλη συζυγικών περιουσιακών στοιχείων που είχε αρνητικές οικονομικές επιπτώσεις στη συζυγική περιουσία», αναφέρουν τα δικαστικά έγγραφα.

Σύμφωνα με τα ίδια έγγραφα, η Φλάβιν θα αποζημιωθεί λαμβάνοντας μέρος των συζυγικών περιουσιακών στοιχείων προς όφελός της.

O Σιλβέστερ Σταλόνε - με την Τζένιφερ Φλάβιν Invision/AP IMAGES Dan Steinberg

Το ροτβάιλερ που δήθεν μπήκε ανάμεσά τους

Μετά την είδηση του χωρισμού, πληροφορίες έκαναν λόγο για έναν ακόμη λόγο που οδήγησε στο διαζύγιο του ζευγαριού, ο οποίος σχετίζεται με έναν σκύλο ροτβάιλερ.

Σύμφωνα με πηγές του TMZ, ο Σιλβέστερ Σταλόνε ήθελε να πάρει ένα ροτβάιλερ για να προστατεύει την οικογένειά τους, αλλά η Τζένιφερ δεν ήθελε τον σκύλο, και αυτό πυροδότησε μια λογομαχία που έφερε στο φως άλλα ζητήματα που οδήγησαν στην κατάθεση του διαζυγίου από την 54χρονη.

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε ξεκαθαρίζει για το διαζύγιο

Μιλώντας στο TMZ, ο Σιλβέστερ Σταλόνε θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα, διαψεύδοντας το παραπάνω σενάριο και τονίζοντας πως ήταν άλλοι οι λόγοι που τους οδήγησαν στον χωρισμό, ενώ από καιρό οι δυο τους είχαν απομακρυνθεί.

Όπως είπε:Δεν τελειώσαμε τον γάμο μας με ένα τόσο ασήμαντο επιχείρημα. Ναι μεν, διαφωνήσαμε για το πώς να φροντίζουμε τον σκύλο μας, δεδομένου ότι ταξιδεύουμε συχνά, αλλά δεν χωρίσαμε για αυτό”.

“Από καιρό βαδίζαμε σε διαφορετικές κατευθύνσεις”, πρόσθεσε. “Τρέφω τεράστιο σεβασμό για την Τζένιφερ. Θα την αγαπώ πάντα. Είναι μια καταπληκτική γυναίκα. Είναι ο πιο ωραίος άνθρωπος που έχω γνωρίσει ποτέ“, κατέληξε ο 76χρονος ηθοποιός.

Ο διάσημος ηθοποιός αναφέρθηκε και στο τατουάζ που είχε στο μπράτσο του με το πρόσωπο της Φλάβιν, το οποίο κάλυψε, αντικαθιστώντας το με το πρόσωπο του αγαπημένου του σκύλου, που έχει πεθάνει. Αυτή η κίνησή του, μάλιστα, είχε πυροδοτήσει εδώ και λίγες μέρες τα σενάρια περί χωρισμού.

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε είπε πως είχε το τατουάζ με την Τζένιφερ εδώ και 14 χρόνια και ήθελε να το φρεσκάρει, αλλά χάλασε και ο σκύλος ήταν απλά μια διόρθωση χωρίς κακή πρόθεση. Πρόσθεσε ότι εξακολουθεί να έχει ένα μεγάλο τατουάζ της Τζένιφερ στην πλάτη του.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1997 και έχει τρεις κόρες: την 20χρονη Σκάρλετ, την 24χρονη Σιστίν και την 25χρονη Σοφία.

Σιλβέστερ Σταλόνε, Τζένιφερ Φλάβιν και οι κόρες τους Jordan Strauss/Invision/AP IMAGES

Οι πρώτες δηλώσεις του ζευγαριού

Υπενθυμίζεται ότι την μέρα που έγινε γνωστή η είδηση του διαζυγίου, η Φλάβιν δήλωσε στο People ότι η αίτηση διαζυγίου από τον σύζυγό της είναι “λυπηρή”, αλλά θα συνεχίσουν να έχουν φιλική σχέση.

Η Φλάβιν ανέφερε χαρακτηριστικά: “Με λύπη ανακοινώνω ότι μετά από 25 χρόνια γάμου έχω καταθέσει αίτηση διαζυγίου από τον σύζυγό μου Σιλβέστερ Σταλόνε. Ενώ δεν θα είμαστε πλέον παντρεμένοι, θα αγαπώ πάντα τη σχέση που έχουμε για περισσότερα από 30 χρόνια. Ξέρω ότι και οι δύο είμαστε αφοσιωμένοι στις όμορφες κόρες μας”.

“Ζητώ ιδιωτικότητα για την οικογένειά μας, καθώς προχωράμε φιλικά”, πρόσθεσε η επιχειρηματίας/μοντέλο.

Σε μια δήλωσή του στο ίδιο μέσο, ο Σιλβέστερ Σταλόνε απάντησε στην είδηση της κατάθεσης διαζυγίου της συζύγου του, λέγοντας: “Αγαπώ την οικογένειά μου. Αντιμετωπίζουμε φιλικά και ιδιωτικά αυτά τα προσωπικά ζητήματα”.

Η ανάρτησή της στο Instagram

Στις 10 Αυγούστου, λίγες μέρες πριν την κατάθεση του διαζυγίου, ηΤζένιφερ Φλάβιν προχώρησε σε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της ίδιας με τις τρεις κόρες τους.

«Αυτά τα κορίτσια είναι η προτεραιότητά μου, τίποτα άλλο δεν έχει σημασία», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης στο Instagram. «Οι 4 μας για πάντα», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα