Σοφία Μανωλάκου: Είχα κόμπλεξ με την εμφάνιση μου, δεν ήθελα να με αντιμετωπίζουν μόνο ως όμορφη

Διαβάζεται σε 2'
Σοφία Μανωλάκου: Είχα κόμπλεξ με την εμφάνιση μου, δεν ήθελα να με αντιμετωπίζουν μόνο ως όμορφη
Glomex

Η ηθοποιός Σοφία Μανωλάκου μίλησε για το κόμπλεξ που είχε για την εξωτερική της εμφάνιση και για τον τρόπο που το ξεπέρασε.

Η ηθοποιός Σοφία Μανωλάκου μιλώντας στην εκπομπή Summer’s Cool αναφέρθηκε στα σχόλια που είχε εισπράξει κατά καιρούς για την εξωτερική της εμφάνιση, τον τρόπο που ξεπέρασε τα κόμπλεξ που ένιωθε γύρω απ’ το συγκεκριμένο θέμα, καθώς και για την ψυχοθεραπεία που έκανε.

«Είναι αστείο να ζητάνε από τους ηθοποιούς τον αριθμό των followers. Από την άλλη θεωρώ ότι αν πάρεις έναν άνθρωπο, μόνο και μόνο επειδή έχει πολλούς followers, αυτό δεν θα έχει μεγάλη διάρκεια αν δεν είσαι αποδοτικός στη δουλειά σου», σημείωσε αρχικά η Σοφία Μανωλάκου, που κάνει περιοδεία με την παράσταση «Τέλειοι ξένοι».

Όσον αφορά την εξωτερική εμφάνιση και αν παίζει ρόλο στην καταξίωση, συμπλήρωσε: «Η ομορφιά μπορεί να σου ανοίξει την πόρτα, αλλά έχει σημασία πόσο θα μείνεις στο δωμάτιο. Και μοντέλο να είσαι, αν έχεις το βλέμμα της αγελάδας δεν θα κάνεις πολλές φωτογραφίσεις. Σημασία έχει το ταλέντο, όχι η εξωτερική εμφάνιση».

«Χρειάστηκε να προσπαθήσω να αποδείξω ότι αξίζω. Είχα κόμπλεξ πιο παλιά, προσπαθούσα να αλλοιώσω τα χαρακτηριστικά μου και να ντύνομαι άσχημα. Μετά χαλάρωσα λίγο, είδα ότι και οι άλλοι δεν με αντιμετωπίζουν έτσι και θεωρώ πλέον πως έχω αποδείξει ότι είμαι κάτι παραπάνω. Το πιστεύω, δεν ξέρω αν το βλέπουν και οι άλλοι», δήλωσε εν συνεχεία η Σοφία Μανωλάκου.

«Αισθανόμουν άσχημα όταν μου έκαναν κομπλιμέντα, δεν ήθελα καν να τα ακούω. Κατάλαβα ότι δεν είναι υγιές αυτό, έπρεπε να λέω “ευχαριστώ”, ενώ προσπαθούσα να το μειώσω. Έχω κάνει ψυχοθεραπεία, οπότε σίγουρα και αυτό συνέβαλε», τόνισε η Σοφία Μανωλάκου.

Αναφορικά με τους ηθοποιούς που ενεπλάκησαν στο κίνημα ΜeΤoo, η Σοφία Μανωλάκου είπε: «Ένας καλλιτέχνης που δεν είναι καλός άνθρωπος πέφτει στα μάτια μου. Θα μου ήταν αδιάφορο αν κάποιος από αυτούς συνέχιζε την καριέρα του ως ηθοποιός» .

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα