Σοφία Μανωλάκου: Μιλά για τη νόσο Crohn και συγκλονίζει – “Έφτασα να ζυγίζω 46 κιλά”

Σοφία Μανωλάκου: Μιλά για τη νόσο Crohn και συγκλονίζει – “Έφτασα να ζυγίζω 46 κιλά”
Σοφία Μανωλάκου glomex

Η Σοφία Μανωλάκου συναντήθηκε τηλεοπτικά με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για όλα. Η "Εκδίκηση της Ξανθιάς", η γνωριμία με τον σύντροφό της και το αυτοάνοσο που την ταλαιπωρεί.

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (21/03) στο “The 2Night Show” η Σοφία Μανωλάκου.

Η ηθοποιός της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, “Παγιδευμένοι” έκανε μία αναδρομή στην τηλεοπτική της καριέρα από τη συμμετοχή της στην πρωινή εκπομπή “Καλημερούδια” και την εμφάνισή της στο τηλεπαιχνίδι “Η εκδίκηση της ξανθιάς” που παρουσίαζε ο Γιώργος Λιάγκας, ενώ μίλησε και για την προσωπική της ζωή και το αυτοάνοσο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια.

Σε μία σπάνια αναφορά για την προσωπική της ζωή, η ηθοποιός μίλησε με τη γνωριμία της με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Σπύρο Σπαντίδα, τον οποίο όπως είπε, γνώρισε σε ηλικία 21 ετών και είναι μαζί 14 χρόνια. Σε ερώτηση για το αν θα ήθελε να αποκτήσει παιδί, η ίδια εξήγησε πως “όσες φορές έχω σκεφτεί αν θα έκανα παιδί, γιατί έχω τον φόβο αν θα ήμουν σωστή μητέρα, αν θα μπορούσα να έχω την ευθύνη ενός άλλου ανθρώπου και να τον κάνω ευτυχισμένο, αυτό με ‘πνίγει’, δεν σκέφτομαι ότι θα τον μεγαλώσω με κάποιον άλλο. Σκέφτομαι αν εγώ σαν μονάδα μπορώ να τον μεγαλώσω. Δεν ξέρω αν αυτό προέρχεται επειδή είμαι παιδί χωρισμένων γονιών, αλλά γενικά αισθάνομαι ανεξάρτητη, θέλω να βασίζομαι 100% στα πόδια μου, δεν θέλω να κάνω παιδί επειδή έχω έναν πολύ καλό πατέρα δίπλα μου ή έναν σύντροφο. Θέλω να κάνω παιδί επειδή εγώ μπορώ να κάνω παιδί”.

“Είναι η νόσος Crohn, είναι γαστρεντερολογικής φύσης. Υπάρχουν περιπτώσεις που είναι πολύ πιο σοβαρά από εμένα, σύμφωνα και με τον γιατρό μου, οπότε όταν μιλώ για αυτό δημόσια προσπαθώ να είμαι πολύ προσεκτική γιατί υπάρχουν άνθρωποι που υποφέρουν πολύ, εγώ το έχω κρατήσει σε ένα πολύ καλό επίπεδο”, δήλωσε και πρόσθεσε:

“Έπαιρνα αγωγή και τώρα είμαι με πιο ήπια. Έφτασα να ζυγίζω 46 κιλά, είχα χάσει αρκετά κιλά και απότομα. Δεν φοβήθηκαν μήπως είναι ανορεξία αλλά γιατί έγινε όλο αυτό. Το ψάξαμε γιατί έγινε όλο αυτό και τώρα το έχουμε σε πολύ καλό επίπεδο. Παίζει ρόλο και η ψυχολογία στα αυτοάνοσα πάρα πολύ, στη δική μου περίπτωση τουλάχιστον”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα