Σοκάρει η Κατερίνα Πλουμιδάκη: “Είμαι η μοναδική στον κόσμο με τέτοιου είδους ζημιά από χειρουργείο”

Σοκάρει η Κατερίνα Πλουμιδάκη: “Είμαι η μοναδική στον κόσμο με τέτοιου είδους ζημιά από χειρουργείο”
Κατερίνα Πλουμιδάκη Glomex

Η συγγραφέας και δημοσιογράφος περιέγραψε το πώς ένας πλαστικός χειρουργός της κατέστρεψε τα χείλη, σε μια επέμβαση για αφαίρεση κολλαγόνου. Ο απίστευτος Γολγοθάς της.

Καλεσμένη στην εκπομπή “Το Πρωινό” στον ΑΝΤ1 βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (04/04) η συγγραφέας και δημοσιογράφος Κατερίνα Πλουμιδάκη, η οποία ανεβαίνει έναν Γολγοθά, μετά από μια αποτυχημένη χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης συνθετικού κολλαγόνου από την περιοχή των χειλιών.

Η ίδια, περιέγραψε την περιπέτεια της υγείας της και το πώς ο πλαστικός χειρουργός της κατέστρεψε ουσιαστικά τα χείλη, αφού της αφαίρεσε τον σφιγκτήρα μυ.

“Ήμουν με τον άνδρα μου σε μονοήμερη εκδρομή το 2020, στο Βέιλ στο Κολοράντο. Εκεί που περπατούσαμε στο δρόμο και μιλούσαμε ελληνικά μας πιάνει την κουβέντα κάποιος και μας συστήνεται ως Έλληνας πλαστικός χειρουργός. Με κοιτούσε έντονα και μέσα σε πέντε λεπτά χωρίς να του έχω δώσει κανένα δικαίωμα με ρωτάει “Τι έχεις κάνει στα χείλη σου;” Η αλήθεια είναι πως πριν 30 χρόνια είχα κάνει μια ένεση κολλαγόνου. Ενδιάμεσα δεν τα είχα πειράξει ποτέ. Ο γιατρός μιλούσε για επέμβαση ρουτίνας. Αυτό ήταν τέλη Νοεμβρίου του 2020″, είπε αρχικά η Κατερίνα Πλουμιδάκη.

Η ίδια ανέφερε πως την επόμενη χρονιά, τον Ιούλιο του 2021, τον επισκέφθηκε για την εγχείρηση, ενώ γενικά κρατούσαν φιλικές επαφές όλο αυτό το διάστημα. “Κατάφερε και κέρδισε την πλήρη εμπιστοσύνη μας. Κατά τη διάρκεια της επέμβασης μου έλεγε πως όλα πήγαιναν καταπληκτικά. Μου έκανε τοπική αναισθησία. Κάποια στιγμή μου έκανε πολύ εντύπωση, γιατί μου έβγαλε κομμάτι του μυός μου δεξιά και μου είπε ότι έβγαλε “ένα σουβλάκι τυλιγμένο σε σιλικόνη”. Αυτό το “σουβλάκι” ήταν ο μυς μου και κατέληξε στα σκουπίδια. Δεν έδωσα παραπάνω σημασία, γιατί ήθελα να δω το υλικό. Απλά μου έκαναν εντύπωση τα λόγια του. Αυτό που έβγαλε είναι ο λόγος που σήμερα δεν έχω μυ. Δεν έχω μυ, δεν έχω σφιγκτήρα μυ, δεν έχω το σφίξιμο. Έτρωγα εννέα μήνες με καλαμάκι” ανέφερε.

Η Κατερίνα Πλουμιδάκη συνέχισε, συγκλονίζοντας: “Με ενημέρωσε ο γιατρός ότι δεν είχα καλή επούλωση και αποφάσισε να μου χορηγήσει μία ένεση με αιμοπετάλια. Το βράδυ νέκρωσα. Οδηγήθηκα σε περαιτέρω θρόμβωση και έμεινα με το νεκρό δέρμα από τις 27 Ιουλίου μέχρι τις 6 Αυγούστου, με κίνδυνο να πεθάνω. Τη σοβαρότητα ποτέ δεν μου την είπε”.

Όταν πέρασαν οι δέκα μέρες και έβγαλα το νεκρό δέρμα, είδα αυτό που δε μπορείτε να βγάλετε στην τηλεόραση. Μετά με έραψε με μεμβράνη. Έκανα 7 χειρουργεία και πάνω από 40 βδομάδες ενέσεων. Θα συνεχίσω τις ενέσεις για άλλο ενάμιση χρόνο. Αυτή τη στιγμή δε μπορώ να χειρουργηθώ. Τα νεύρα θέλουν χρόνια για να συνδεθούν. Έχουμε δικαστική διαμάχη σε αμερικάνικα δικαστήρια. Για έναν χρόνο με εκλιπαρούσε να μην του κάνουμε μήνυση και του είπαμε δε θα σου κάνουμε”, πρόσθεσε.

Όπως είπε: Είμαι η μοναδική στον κόσμο με τέτοιου είδους ζημιά από χειρουργείο. Μου το είπανε. Έχω δει 22 γιατρούς. Από λάθος χειρουργείο να φτάσεις σε καθολική νέκρωση που δεν έχει μείνει τίποτα δεν έχουν δεύτερο. Το πολύ κακό είναι πως τα πάντα πάνω μου είναι πειραματικά. Δεν έχουν δεύτερο. Αυτός πλήρωνε ως τη μέρα που με παράτησε 14 Ιουλίου. Όταν με παράτησε είχε περάσει ένας χρόνος. Με παράτησε δυο ώρες πριν τις ενέσεις. Τώρα τα πληρώνουμε όλα εμείς”.

Η συνέντευξη της Κατερίνας Πλουμιδάκη:

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα