Σωτήρης Κοντιζάς: Αποχωρεί από τα εστιατόριά του και οι foodies έκλαψαν με μαύρο δάκρυ

Διαβάζεται σε 2'
Σωτήρης Κοντιζάς
Σωτήρης Κοντιζάς Star Tv

Σαν κεραυνός εν αιθρία στις ζωές των απανταχού foodies έπεσε η ανακοίνωση του Σωτήρη Κοντιζά πως αποχωρεί από τα εστιατόριά του.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Είτε έχει παρακολουθήσει κάποιον ή όλους τους κύκλους του MasterChef όπου είναι ένας από τους τρεις κριτές του ριάλιτι μαγειρικής μαζί με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τον Πάνο Ιωαννίδη, είτε έχεις βρεθεί σε ένα από τα εστιατόρια που διατηρεί στο κέντρο της Αθήνας, καταλαβαίνεις γιατί είναι τόσο αγαπητός.

Ίσως για αυτό και η ανάρτησή του στα social media με την οποία ανακοίνωσε πως αποχωρεί από τα εστιατόριά του, προκάλεσε τόσες αντιδράσεις και έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στις ζωές των απανταχού foodies της πόλης.

Ο σεφ του Nolaverse από τον λογαριασμό του στο Instagram έκανε γνωστό πως αποχωρεί από τα δύο εστιατόρια – σταθμούς του fine dining,  “Nolan” και “Proveleggios” και το “γλυκό αδερφάκι” του πρώτου “Sweet Nolan“.

Γράφοντας μερικούς στίχους του τραγουδιού του Liam Gallagher, “Once”, ο Σωτήρης Κοντιζάς έγραψε: “Δύσκολο. Ευχαριστώ 3 υπέροχες ομάδες κ όλους όσους μας έκαναν την τιμή. Nolan. Proveleggios. Sweet Nolan. I’m out.“.

Το ” I’m out” του Σωτήρη Κοντιζά προκάλεσε αντιδράσεις και κύματα λύπης στους followers, οι οποίοι αφού αναρωτήθηκαν τι συνέβη και γιατί αποχωρεί τον ευχαρίστησαν για τις γαστρονομικές εμπειρίες που έζησαν στα εστιατόριά του και του ευχήθηκαν καλή αρχή στα νέα του ξεκινήματα.

Η ανάρτηση του Σωτήρη Κοντιζά:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα