Σωτήρης Κοντιζάς: Τον κούρεψε η κόρη του και… δεν πήγε πολύ καλά αυτό

Διαβάζεται σε 2'
Σωτήρης Κοντιζάς
Σωτήρης Κοντιζάς Star Tv

Ο Σωτήρης Κοντιζάς άφησε την κόρη του να τον κουρέψει, αλλά το αποτέλεσμα δεν το λες και επιτυχημένο. Οι φωτογραφίες στο Instagram.

Το MasterChef 7 ολοκληρώθηκε και ο Σωτήρης Κοντιζάς περνά αρκετό χρόνο με τα παιδιά του, παίζοντας μαζί τους και αφήνοντάς τα να τον… κουρέψουν.

Σε πρόσφατη ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο δημοφιλής σεφ δημοσίευσε δύο φωτογραφίες του, στις οποίες δείχνει το κεφάλι του.

Ωστόσο, όπως μπορεί εύκολα να δει κανείς, έχει ένα ακανόνιστο και όχι τόσο επιτυχημένο κούρεμα, αποκαλύπτοντας πως άφησε την κόρη του να τον κουρέψει και αυτό ήταν το αποτέλεσμα.

«”Μπαμπά να σε κουρέτσω;” ρωτάει η Ολίβια. “Ναι αμέ, τι μπορεί να πάει στραβά;” απαντώ εγώ.» έγραψε χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Κοντιζάς στη λεζάντα που συνοδεύει τις δύο φωτογραφίες, ενώ πρόσθεσε το hashtag #Scissorhands, παραπέμποντας στον γνωστό κινηματογραφικό χαρακτήρα που είχε ψαλίδια στα χέρια του.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς και η σύζυγός του Δέσποινα έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, με την Ολίβια να είναι η μικρότερη. Στο μεταξύ, αυτό φέρεται να είναι το ελληνικό όνομα της νεαρότερης κόρης του, αφού έχουν δώσει στα παιδιά τους ονόματα με ιαπωνικές ρίζες.

“Η μικρή, το ιαπωνικό της όνομα είναι Ιζούμι. Είναι “η καθαρότητα του νερού”, το διάλεξε η μητέρα μου αυτό το όνομα. Ο Κένζι είναι “ο δεύτερος υγιής” και, τέλος, η Αριάνα – Τσιχίρο που το όνομά της είναι εμπνευσμένο από την (ταινία) Spirited Away” είχε αποκαλύψει ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξή του.

Η ανάρτηση του Σωτήρη Κοντιζά στο Instagram

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα