Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Δέχτηκε επίθεση από σκύλο και η ιδιοκτήτριά του εξαφανίστηκε

Διαβάζεται σε 2'
Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης
Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης Screenshot / Instagram

Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης αποκάλυψε ότι δέχτηκε επίθεση από σκύλο, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με τραύματα στα χέρια και στην κοιλιά.

Ο ηθοποιός Σπύρος Χατζηαγγελάκης κατήγγειλε ένα περιστατικό επίθεσης που δέχθηκε από πίτμπουλ και είχε ως αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Μέσα από βίντεο που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο γνωστός ηθοποιός, είπε πως σήμερα, Τρίτη (16/7)  επρόκειτο να ξεκινήσει τα γυρίσματα για τη σειρά «Μάγισσα». Ωστόσο, τα γεγονότα δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελε.

«Σήμερα υποτίθεται θα ξεκινούσα τα γυρίσματά μου στη σειρά “Μάγισσα”, αλλά η μοίρα είχε άλλα σχέδια. Κατέληξα στο νοσοκομείο με δαγκώματα και στα δύο χέρια και στην κοιλιά από έναν σκύλο. Κάνω αυτό το βίντεο για να πω ότι η ιδιοκτήτρια του πίτμπουλ που με δάγκωσε εξαφανίστηκε αμέσως. Δεν ξέρω αν μπορώ να υποβάλω μήνυση ή ποια είναι η διαδικασία.

Το περιστατικό συνέβη επί της λεωφόρου Μεσογείων, κοντά στην Αγία Παρασκευή. Είδα τον σκύλο μόνο του στο δρόμο και σταμάτησα το αυτοκίνητό μου. Έχω δύο σκυλιά στο σπίτι, οπότε ξέρω πώς να τα προσεγγίζω. Όταν πλησίασα τον σκύλο, η ιδιοκτήτρια του μου φώναξε “φύγε, δαγκώνει” και τότε ο σκύλος μου επιτέθηκε. Πήδηξε πάνω μου και με δάγκωσε στην κοιλιά. Άρχισα να φωνάζω και κρύφτηκα σε ένα περίπτερο. Μέχρι να βγω από το περίπτερο, η ιδιοκτήτρια είχε εξαφανιστεί», ανέφερε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα