Σταυρούλα Χρυσαειδή: Το χριστουγεννιάτικο μήνυμα για όσα δεν “κολλήσαν”

Σταυρούλα Χρυσαειδή: Το χριστουγεννιάτικο μήνυμα για όσα δεν “κολλήσαν”
Σταυρούλα Χρυσαειδή Instagram / @stavroulachrisaeidi

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή προχώρησε σε μια ανάρτηση με χριστουγεννιάτικες ευχές, λίγο μετά την αποκάλυψη ότι θα συμμετάσχει στο Survivor All Star. Είχε προηγηθεί το μήνυμά της για τον χωρισμό της.

Επιβεβαιώθηκαν οι φήμες που ήθελαν την Σταυρούλα Χρυσαειδή να συμμετέχει στο φετινό Survivor All Star, αφού την είδαμε στο νέο trailer του ριάλιτι επιβίωσης, που προβλήθηκε χθες στον ΣΚΑΙ.

Η νεαρή αθλήτρια συζητείται έντονα αυτές τις μέρες, όχι μόνο για την συμμετοχή της στο παιχνίδι, αλλά και για την προσωπική της ζωή, αφού πληροφορίες αναφέρουν πως έχει χωρίσει με τον Παναγιώτη Τριβυζά, μετά από τρεις μήνες γάμου.

Μάλιστα, η ίδια προχώρησε σε μια σχετική ανάρτηση προ ημερών, ξεκαθαρίζοντας πως βιώνει μια δύσκολη περίοδο και πως προέχει η ψυχική της υγεία, γι’ αυτό και επιθυμεί να μην εκθέσει και να προστατεύσει την προσωπική της ζωή.

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή προχώρησε σε νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, λίγες ώρες μετά από την προβολή του trailer του Survivor All Star.

Αφού μοιράστηκε όλα τα μηνύματα αγάπης και στήριξης για τη συμμετοχή της στο παιχνίδι, ευχήθηκε “καληνύχτα” και “καλά χριστούγεννα” με μια εικόνα που γράφει Αυτά τα Χριστούγεννα να σας κάνει κάποιος μια τόσο σφιχτή αγκαλιά που όλα τα σπασμένα μέσα σας να κολλήσουν για πάντα”, αφήνοντας αιχμές, πιθανόν, για τη σχέση της.

Η ανάρτηση της Σταυρούλας Χρυσαειδή στο Instagram

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα