Στέλιος Ρόκκος: “Ένιωθα ότι σβήνω, χάνομαι”

Διαβάζεται σε 1'
rokkos
Στέλιος Ρόκκος glomex

Στην πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του αναφέρθηκε ο Στέλιος Ρόκκος και περιέγραψε σε συνέντευξή του όσα βίωσε όταν στις αρχές του έτους αισθάνθηκε αδιαθεσία με συμπτώματα που παρέπεμπαν σε έμφραγμα.

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Στέλιος Ρόκκος και μεταξύ άλλων μίλησε για την περιπέτεια που είχε με την υγεία του, στις αρχές του έτους, για την οποία μάλιστα χρειάστηκε να μείνει στην εντατική.

Μιλώντας στο “Κοσμοράδιο” ο γνωστός τραγουδιστής ανέφερε αρχικά πως το πρόβλημα ξεπεράστηκε εύκολα, καθώς δεν είχε όπως είπε πόνο και γιατρεύτηκε εύκολα.

Δεν μπορώ να στα πω όλα.. ένιωσα κάποια στιγμή ότι σβήνω, χάνομαι. Πήγαμε νοσοκομείο και κατάλαβαν ότι έχω έμφραγμα και ότι πρέπει να ταξιδέψω για Αθήνα. Αλλά δεν ταλαιπωρήθηκα. Ένιωσα τόσο γρήγορα καλά που ήταν σαν να μην το πέρασα ποτέ, σαν να μην συνέβη. Τη φαρμακευτική αγωγή την ακολουθώ κατά γράμμα”, είπε ο τραγουδιστής.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής είχε αισθανθεί αδιαθεσία στα μέσα Ιανουαρίου και μεταφέρθηκε αρχικά σε νοσοκομείο της Λήμνου, με συμπτώματα που παρέπεμπαν σε έμφραγμα. Οι γιατροί έκριναν πως για προληπτικούς λόγους θα έπρεπε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο των Αθηνών.

Έτσι λίγη ώρα αργότερα ο 58χρονος τραγουδιστής μεταφέρθηκε με C-130 στην Αθήνα.

Ο Στέλιος Ρόκκος έμεινε στην εντατική για δύο μέρες, ενώ διέφυγε τον κίνδυνο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα