Στη δημοσιότητα η mugshot του Justin Timberlake, μετά την σύλληψή του

Διαβάζεται σε 2'
Justin Timberlake
Justin Timberlake Amy Harris/Invision/AP

Κυκλοφόρησε η mugshot του Justin Timberlake, που συνελήφθη για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης. Κοιτάζει με “πέτρινο” πρόσωπο στην κάμερα και έχει κόκκινα μάτια

Στη δημοσιότητα έδωσε το αστυνομικό τμήμα του Sag Harbor της Νέας Υόρκης τη mugshot, δηλαδή τη φωτογραφία σύλληψης, του Justin Timberlake (Τζάστιν Τίμπερλεϊκ).

Η φωτογραφία δείχνει τον τραγουδιστή να κοιτάζει με “πέτρινο” πρόσωπο στην κάμερα και να έχει κόκκινα μάτια. Η mugshot έχει γίνει viral στα social media.

Ο αστέρας της pop συνελήφθη για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης στα Χάμπτονς του Λονγκ Άιλαντ χθες, Τρίτη (18/06).

Η mugshot του Justin Timberlake

Η mugshot του Justin Timberlake
Η mugshot του Justin Timberlake Sag Harbor Police Department / AP IMAGES

Ο αρχηγός της αστυνομίας του Sag Harbor, Ρόμπερτ Ντρέικ, ανέφερε σε μια δήλωση του, ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής δεν σταμάτησε σε μια πινακίδα στοπ και δεν μπορούσε να μείνει στη λωρίδα του, ενώ οδηγούσε μια BMW 2025 στις 12.37 π.μ. την Τρίτη (18/06).

Τα δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν ανέφεραν πως τα μάτια του Justin Timberlak ήταν “αιματοβαμμένα και γυάλινα”, όταν τον σταμάτησε η αστυνομία.

Έπειτα, τα έγγραφα ανέφεραν: “Από την αναπνοή του αναδυόταν μια έντονη μυρωδιά αλκοολούχου ποτού, δεν μπορούσε να συγκεντρωθεί, είχε αργή ομιλία, ήταν ασταθής και είχε κακή απόδοση σε όλα τα τυποποιημένα τεστ νηφαλιότητας”.

Ο Timberlake είπε στους αστυνομικούς ότι ήπιε ένα μαρτίνι και ακολούθησε μερικούς φίλους του στο σπίτι, ενώ αρνήθηκε να κάνει αλκοτέστ.

Συνελήφθη και μεταφέρθηκε σε αστυνομικό τμήμα στο κοντινό Ιστ Χάμπτον. Ο 43χρονος οδηγήθηκε αργότερα την Τρίτη (18/06) στο Sag Harbor, στο ανατολικό άκρο του Λονγκ Άιλαντ, και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος, σύμφωνα με δήλωση του εισαγγελέα της κομητείας Σάφολκ.

Η δίκη του είναι προγραμματισμένη για τις 26 Ιουλίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα