Στικούδη – Ελευθερίου: Η αλήθεια για την “κόντρα” τους

Στικούδη – Ελευθερίου: Η αλήθεια για την “κόντρα” τους
Κατερίνα Στικούδη - Ελευθερία Ελευθερίου Instagram / @stikoudikaterin - @eleftheria_elle

Μήπως η κόντρα ανάμεσα στην Κατερίνα Στικούδη και την Ελευθερία Ελευθερίου είναι στημένη; Η αποκάλυψη της Ελένης Χατζίδου που ανατρέπει τα πάντα.

Μια μεγάλη κόντρα βλέπουμε να έχει ξεκινήσει στον χώρο της showbiz από την Τρίτη (21/07), ανάμεσα στις δύο τραγουδίστριες Κατερίνα Στικούδη και Ελευθερία Ελευθερίου. 

Ωστόσο, η Ελένη Χατζίδου προχώρησε σε μια αποκάλυψει που ανατρέπει τα πάντα, αφήνοντας ανοιχτό ένα ενδεχόμενο να πρόκειται για στημένη κόντρα.

Η κόντρα

Όλα ξεκίνησαν όταν η Κατερίνα Στικούδη ανέβασε στο Instagram, στο οποίο τραγουδούσε κι έπαιζε πιάνο, ενώ στη λεζάντα της είχε γράψει, μεταξύ άλλων: “Το 2005 στέφτηκα Miss Ελλάς… δέχτηκα 18 χρόνων πολύ κριτική για την εξωτερική μου εμφάνιση από την πρώτη κιόλας μέρα… Αυτό που έκανα ήταν να θέλω να είμαι υγιής!”.

Η Ελευθερία Ελευθερίου άφησε ένα ειρωνικό σχόλιο κάτω από την ανάρτηση της συναδέλφου της γράφοντας “Οκ, μας έπεισες” και από εκεί και μετά ξεκίνησαν να ανταλλάζουν εκατέρωθεν δηλώσεις μέσα από τα insta stories τους.

Η Κατερίνα Στικούδη δημοσίευσε το εν λόγω σχόλιο στα insta stories της, σχολιάζοντας “Τι φάση δηλαδή; WTF?” με την Ελευθερία Ελευθερίου να της απαντά λίγο μετά: “Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Νομίζω ότι γενικά, λίγο αυτή όλη η φάση με τα πιάνο μας κούρασε”. Ενώ η Στικούδη συνέχισε ανεβάζοντας νέο story όπου λέει: “Ότι τι ακριβώς γλυκιά μου σαλαμάνδρα; Για μίλησέ μας. Εσύ να κοιτάς τη δική σου καριέρα ή μάλλον ποια καριέρα;”.

Διαφημιστικό τρικ;

Σχετικό βίντεο με την κόντρα τους προβλήθηκε στην εκπομπή “Καλοκαίρι #not”, όπου, όμως, η Ελένη Χατζίδου προχώρησε σε μια σημαντική αποκάλυψη, ανατρέποντας την κόντρα των δύο τραγουδιστριών.

Συγκεκριμένα, η Ελένη Χατζίδου δήλωσε πως οι δυο τους είχαν βρεθεί στη Νάξο πριν λίγες μέρες και πως είχε ακούσει ότι θα κυκλοφορούσαν μαζί ένα βίντεο – κλιπ το επόμενο διάστημα. Όπως είπε:

“Κόλλησα πολύ όταν είδα αυτές τις αναρτήσεις, γιατί πριν από λίγες ημέρες ήταν μαζί στη Νάξο. Είπα μήπως μαλώσανε εκεί. Μετά έμαθα -και βγάλτε τα συμπεράσματά σας- πως ετοιμάζουν ένα βίντεο κλιπ για ένα τραγούδι μαζί. Τα συμπεράσματα δικά σας. Πολύ έξυπνο πάντως”.

Μήπως, λοιπόν, η κόντρα είναι στημένη ή οι φράσεις που αντάλλαξαν αποτελούν μέρος του promo του νέου βίντεο – κλιπ; Ή επρόκειτο να συνεργαστούν, αλλά μάλλωσαν στην πορεία; Το σίγουρο είναι πως θα μάθουμε σύντομα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα