Στην Κρήτη ο Μάικλ Τζόρνταν με την πολυτελή θαλαμηγό του

Διαβάζεται σε 2'
Στην Κρήτη ο Μάικλ Τζόρνταν με την πολυτελή θαλαμηγό του
Associated Press

Στην Κρήτη απολαμβάνει τις διακοπές του ο Μάικλ Τζόρνταν.

“Άλλος για Χίο τράβηξε, πάει, άλλος για Μυτιλήνη κι άλλος στης αύρας τα στενά αίμα και δάκρυα πίνει” λέει το τραγούδι του Δημήτρη Μητροπάνου που μπορεί κάλλιστα να παραποιηθεί ελέω της επικαιρότητας… Την ώρα λοιπόν που ο ΛεΜπρόν Τζέιμς βρίσκεται στη Γιάλοβα της Μεσσηνίας για τους τρικούβερτους γάμους του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της Μαράια Ριντλσπρίγκερ, ο Μάικλ Τζόρνταν αρμενίζει στο κρητικό πέλαγος, αποδεικνύοντας δια μίαν εισέτι φοράν την καψούρα του για την Ελλάδα.

Όπως γράφει το SPORT24, τον Αύγουστο του 2022 ο “Air” έκανε κρουαζιέρα στη Χαλκιδική και εφέτος επέλεξε πρώτα τη Νάξο και εν συνεχεία την Κρήτη και δη τα Χανιά, ενώ σήμερα αναμένεται να πλεύσει προς Ρέθυμνο μεριά!

Η… κάτσε καλά θαλαμηγός του, oνόματι MBRACE (η κατασκευή της οποίας κόστισε 115.000.000 δολάρια) αγκυροβόλησε την Παρασκευή έξω από το Μαράθι και το ερώτημα ήταν μέσα βρίσκεται εάν ο διάσημος ιδιοκτήτης της.

Το… μυστήριο λύθηκε όταν επιτέλους ο Τζόρνταν και η παρέα του εμφανίσθηκαν στην ξηρά και εθεάθησαν να κολυμπάνε στην παραλία Ραβδούχα στο Κολυμπάρι και εν συνεχεία να τρώνε στο εστιατόριο “Palazzo Al Mare” που βρίσκεται στο Ενετικό λιμάνι των Χανίων και ανήκει στους αδελφούς Μάξιμο (πρώην αθλητή του γουότερ πόλο) και Γιώργο Πετρόχειλο.

Παρεμπιπτόντως στο Μαράθι είχε βρεθεί πριν από έναν μήνα και ο σταρ των Μάβερικς Καϊρί Ίρβινγκ, ο οποίος μάλιστα έφαγε στο ίδιο εστιατόριο και άφησε στα γκαρσόνια πουρμπουάρ 500 δολάρια.

Λογικά και με την περιουσία που διαθέτει ο Τζόρνταν θα πρέπει να ήταν πολύ πιο χουβαρντάς!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα