Στο “Cash or Trash” η Μάρω Κοντού – Το αντικείμενο που πούλησε για 1500 ευρώ

Διαβάζεται σε 2'
Η Μάρω Κοντού
Η Μάρω Κοντού Printscreen/Glomex

Η ηθοποιός Μάρω Κοντού βρέθηκε στο πλατό του “Cash or Trash”. Τι αντικείμενο πήγε στους αγοραστές και πώς κατάφερε να το πουλήσει.

Μια ιδιαίτερη στιγμή εκτυλίχθηκε στο τηλεπαιχνίδι δημοπρασιών “Cash or Trash τη Δευτέρα (30/9), όταν η Δέσποινα Μοιραράκη υποδέχτηκε την Μάρω Κοντού ως υποψήφια πωλήτρια.

Η σπουδαία ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου βρέθηκε στο πλατό για να διαθέσει έναν πίνακα ζωγραφικής, φιλοτεχνημένο από την ίδια, για καλό σκοπό.

Η Μάρω Κοντού αποκάλυψε ότι η αγάπη της για τη ζωγραφική την έχει οδηγήσει να δημιουργήσει αρκετά έργα, τα οποία στολίζουν τόσο το σπίτι της όσο και τα σπίτια φίλων της. Ένας από αυτούς τους πίνακες επιλέχθηκε για να εκτιμηθεί και να πωληθεί στο παιχνίδι.

«Αυτόν τον πίνακα τον έφτιαξα πριν από έναν μήνα. Ετοιμάζω και τη δεύτερη έκθεσή μου, αυτά είναι τα πρώτα δείγματα», δήλωσε η ηθοποιός, ενώ η εκτίμηση του Θάνου Λούδου στα 1.000 ευρώ δεν την ικανοποίησε ιδιαίτερα. Ωστόσο, τελικά κατάφερε να πουλήσει το έργο της για 1.500 ευρώ.

Η Μάρω Κοντού τόνισε στους αγοραστές ότι τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό, αναφέροντας: «Είμαστε μια ομάδα γυναικών που βοηθάμε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Είναι πολύτιμο να μπορείς να βοηθήσεις και αποτελεί μεγάλη ικανοποίηση».

Αποχωρώντας από το παιχνίδι, η ηθοποιός ευχαρίστησε όλους για την εμπειρία, χαρακτηρίζοντάς την «πρωτόγνωρη αλλά ευχάριστη».

Δείτε το βίντεο με τη συμμετοχή της Μάρως Κοντού

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα