Tabby Brown: Νεκρό το 38χρονο μοντέλο του Playboy – Ήταν πρώην σύντροφος του Μπαλοτέλι

Διαβάζεται σε 2'
Tabby Brown: Νεκρό το 38χρονο μοντέλο του Playboy – Ήταν πρώην σύντροφος του Μπαλοτέλι
Tabby Brown instagram / @tabbybrown

Η Tabby Brown, μοντέλο με καταγωγή από τη Βρετανία, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 38 χρόνων.

 

Η Tabby Brown, γνωστό μοντέλο του Playboy, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, μόλις στα 38 της χρόνια, βυθίζοντος στο πένθος τους οικείους της.

Ηθοποιός, μοντέλο και χορεύτρια από το νότιο Λονδίνο, η Tabby είχε ποζάρει για το Cosmopolitan και την Elle.

Το μοντέλο είχε εμφανιστεί σε διαφημίσεις για την Canon, τη Virgin Atlantic, την AXE και τη Lynx και στο The Bachelor του Channel 5.

Την είδηση του θανάτου της επιβεβαίωσε στη βρετανική Sun η πρώην μάνατζέρ της, χωρίς να δοθούν περισσότερες πληροφορίες για τα αίτια αυτού.

«Ήσουν φως, το εξωτερικό σου ταίριαζε με το εσωτερικό σου, τόσο όμορφο. Είμαι πραγματικά σοκαρισμένος και λυπημένος που έφυγες. Αναπαύσου σε αιώνια ειρήνη Tabby», έγραψε χαρακτηριστικά η NayNay.«Η καρδιά μου έχει ραγίσει» σημείωσε ο Vas J Morgan, creative director της εταιρείας ρούχων Sosala.

Στο παρελθόν, η ίδια είχε σχέση με τους ποδοσφαιριστές Raheem Sterling και Μάριο Μπαλοτέλι.

Σημειώνεται ότι η Tabby Brown έβγαινε με τον Μάριο Μπαλοτέλι για επτά μήνες το 2011.

«Πραγματικά ερωτεύτηκα τον Μάριο» δήλωνε το 2013. «Μου είχε πει ότι ήθελε να κάνουμε οικογένεια. Μετά έμαθα ότι περίμενε παιδί από την πρώην του.Έτσι τερμάτισα τη σχέση μας τον Νοέμβριο. Ο Μάριο δεν μπορούσε να το πιστέψει και νόμιζε ότι θα μπορούσε να με κάνει να γυρίσω πίσω σε αυτόν», έλεγε χαρακτηριστικά η Brown.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα