Τάμτα: Επέστρεψε στη Γεωργία και δείχνει το πατρικό της σπίτι – “Τραγουδούσα στο παράθυρο”

Τάμτα: Επέστρεψε στη Γεωργία και δείχνει το πατρικό της σπίτι – “Τραγουδούσα στο παράθυρο”
Τάμτα Instagram / @officialtamta

Η δημοφιλής ποπ σταρ Τάμτα ταξίδεψε στην πατρίδα της και μοιράστηκε στο Instagram πλάνα από τα μέρη όπου μεγάλωσε. Το βίντεο για το πατρικό της σπίτι και το σκίτσο σε ηλικία 4 ετών.

Στη γενέτειρά της, την Γεωργία, ταξίδεψε η Τάμτα, η οποία μοιράστηκε στα social media πλάνα από την πατρίδα της και από τα μέρη όπου έζησε τα παιδικά της χρόνια.

Συγκεκριμένα, η διάσημη ποπ τραγουδίστρια δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες και βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντας το πατρικό της σπίτι στην Τιφλίδα, τους δρόμους της πόλης της, το κτίριο στο οποίο τραγούδησε για πρώτη φορά σε ηλικία 6 ετών.

Αυτό είναι το σπίτι μου, εδώ έβγαινα στο παράθυρο και τραγουδούσα σε όλη τη γειτονιά” ακούγεται να λέει σε ένα από τα βίντεο που ανήρτησε, το οποίο δείχνει πλάνα από το σπίτι όπου μεγάλωσε. Όπως έγραψε: “Τα παράθυρα του γλυκού μου σπιτιού, όπου με μεγάλωσαν στην παλιά και όμορφη περιοχή της Τιφλίδας. Συνήθιζα να βγαίνω στο παράθυρο και να τραγουδάω με την καρδιά μου στους γείτονές μου”.

Σε άλλο βίντεο, έδειξε ένα σκίτσο της ίδιας σε ηλικία 4 ετών, το οποίο ζωγράφισε συγγενής της.

Η ίδια έχει μιλήσει σε συνέντευξή της για την καταγωγή της, λέγοντας:Στη χώρα μου δεν ξεχώριζα για κάτι, όλοι την ίδια κατάσταση ζούσαμε. Τώρα είναι πολύ διαφορετικά, ευτυχώς έχουμε προχωρήσει, χαίρομαι πάρα πολύ για τη Γεωργία. Όταν μπήκα στο παιχνίδι και άρχισε να αλλάζει ο τρόπος ζωής μου σιγά σιγά άρχισα να αντιλαμβάνομαι και να γίνομαι περήφανη για μένα. Άργησα πολύ να γίνω περήφανη για μένα”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα