Τάσος Ιορδανίδης: Η αποκάλυψη για τη σχέση του με τη Θάλεια Ματίκα – Το τρίτο πρόσωπο και η “ταινία” που τους έφερε κοντά

Τάσος Ιορδανίδης: Η αποκάλυψη για τη σχέση του με τη Θάλεια Ματίκα – Το τρίτο πρόσωπο και η “ταινία” που τους έφερε κοντά
Η κούραση στον γάμο, η κρίση που βιώνουν οι άνθρωποι μετά από πολλά χρόνια συγκατοίκησης, η απιστία κι ένα ξενοδοχείο ημιδιαμονής γίνονται το σκηνικό για δύο «παράνομους» εραστές.

"Εγώ ήμουν σε σχέση που την υπεραγαπούσα, όταν γνώρισα τη Θάλεια. Με ιντρίγκαρε από την πρώτη φορά που την είδα", δήλωσε ο Τάσος Ιορδανίδης μιλώντας για τη σύζυγό του Θάλεια Ματίκα.

Στο The 2Night Show της Τετάρτης βρέθηκε ο Τάσος Ιορδανίδης και μεταξύ άλλων ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε μια άγνωστη πτυχή της προσωπικής του ζωής για το επεισοδιακό ξεκίνημα της σχέσης του με τη σύζυγό του Θάλεια Ματίκα.

Σε ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το αν υπήρχε καψούρα στην αρχή της σχέσης τους, ο Τάσος Ιορδανίδης ανέφερε πως όταν γνώρισε τη Θάλεια Ματίκα, αρχικά σε επαγγελματικό επίπεδο, βρισκόταν ήδη σε σχέση με μια άλλη γυναίκα.

“Εγώ ήμουν σε σχέση την οποία υπεραγαπούσα, ήμασταν ερωτευμένοι κλπ. Έρχεται η Ματίκα για δουλειά, μου άρεσε πάρα πολύ σαν γυναίκα. Είτε είσαι ερωτευμένος, είτε είσαι καψούρης, είτε είσαι παντρεμένος το χούι δεν φεύγει ποτέ, δηλαδή βλέπεις μια ωραία γυναίκα. Πράγματι, αρχίσαμε να επικοινωνούμε. Τής έκανα πρόταση για δουλειά, με ιντρίγκαρε, όπως είναι φυσιολογικό και πριν την καλέσω με ιντρίγκαρε. Tην πρώτη φορά που την είδα με ιντρίγκαρε κι ένιωσα πως κάτι γίνεται. Φυσικά, προέκυψαν κάποιοι άλλοι λόγοι που με την κοπέλα που ήμουν αποστασιοποιηθήκαμε, χώρισαν οι δρόμοι μας”, περιέγραψε αρχικά ο ηθοποιός, ενώ στη συνέχεια ανέφερε πως με τη Θάλεια Ματίκα στην αρχή διατηρούσαν φιλική σχέση, καθώς εκείνη του εκμυστηρευόταν τα ερωτικά της.

“Η μαγική στιγμή ήταν όταν της είπα ότι άρχισα να βγαίνω με μια άλλη κοπέλα. Τότε με κάλεσε στο σπίτι για να δούμε DVD, πήγα να δούμε την ταινία, δεν την είδαμε ποτέ και από τότε δεν έφυγα ποτέ και από το σπίτι”, κατέληξε ο ηθοποιός.

“Στο Στόμα Του Λάκη” κάνει πρεμιέρα! Από σήμερα και κάθε Πέμπτη, ο μοναδικός Λάκης Λαζόπουλος θα σχολιάζει καυστικά όσα συμβαίνουν γύρω μας! Ακούσε το Podcast και κάνε εγγραφή σε Spotify, Apple Podcasts για να μη χάνεις επεισόδιο!

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα