Τάσος Κωστής: Συγκινεί για τον χαμό της συζύγου του – “Άδειασε το σπίτι”

Διαβάζεται σε 2'
Ο Τάσος Κωστής με τη σύζυγό του
Ο Τάσος Κωστής με τη σύζυγό του Papadakis Press

Ο Τάσος Κωστής σε μία συγκινητική εξομολόγηση για την επόμενη ημέρα του χαμού της συζύγου του.

Την πρώτη του συνέντευξη μετά τον θάνατο της συζύγου του, η οποία έφυγε από τη ζωή μετά από μεγάλη μάχη με τον καρκίνο, παραχώρησε ο Τάσος Κωστής και η εξομολόγησή του για το πώς διαχειρίζεται την απώλειά της συγκίνησε.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Breakfast@Star” και εξομολογήθηκε πως η επόμενη ημέρα τον βρίσκει στο στάδιο της προσαρμογής, μιας και όπως σχολίασε “δεν το ξεχνάω, θα το κουβαλάω πάντα μαζί μου. Προσπαθώ να προσαρμοστώ”.

Μετά το θάνατο της συζύγου μου άδειασε το σπίτι. Ήμουν ένας άνθρωπος που πάντα γύριζα σπίτι, ήμουν ο Οδυσσέας που γύριζε σπίτι, στην Ιθάκη του. Τώρα δεν με τραβάει το σπίτι να κάτσω. Έχω αποφασίσει ότι δεν θα δουλέψω καθόλου μέχρι και το καλοκαίρι. Θα προσπαθήσω να ηρεμήσω”, είπε ο ίδιος στη συνέχεια, ενώ σε ερώτηση για το αν έχει μετανιώσει που δούλευε τόσο πολύ, ο Τάσος Κωστής ξεκαθάρισε: “Ήμουν συνεχώς μαζί της και δεν έφευγα λεπτό, 24 ώρες μαζί, μέχρι το τέλος. Όφειλα να το κάνω, με ευχαριστούσε, δεν βαρυγκόμησα ποτέ και για αυτό και δεν είπα ότι ‘ήταν να κάνω κάτι και δεν το έκανα’. Τα έκανα όλα”.

Φανερά συγκινημένος ο Τάσος Κωστής εξομολογήθηκε επίσης το μοναδικό πράγμα που χρωστά στη σύζυγό του και μετανιώνει που δεν μπόρεσε να της κάνει. “Μου ζητούσε να της πάρω ένα κλαμπ σάντουιτς και δεν της το πήρα ποτέ. Όλα τα άλλα τα έκανα, ό,τι ήθελε με αγάπη”, είπε ο ηθοποιός για τη σύζυγό του με την οποία ήταν μαζί 45 χρόνια.

Ζω ακόμη και τώρα την αγάπη της συζύγου μου. Ήμασταν μαζί 45 χρόνια, ήταν φίλη, γκόμενα, σύζυγος, σύντροφος, νοσοκόμα. Στεκόταν πάντα δίπλα μου, πλάι μου, όχι πίσω μου, και με στήριζε”, είπε ο Τάσος Κωστής.

Δείτε τη συνέντευξη του Τάσου Κωστή:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα