Τάσος Ξιαρχό: “Καλύτερα να είναι γκέι ο πατέρας, παρά επιθετικός”

Διαβάζεται σε 1'
Τάσος Ξιαρχό: “Καλύτερα να είναι γκέι ο πατέρας, παρά επιθετικός”
papadakispress

Η δήλωση του γνωστού χορογράφου για το δικαίωμα στην τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια. Τι είπε για τα δικά του βίαια βιώματα.

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε το πρωί της Τετάρτης ο Τάσος Ξιαρχό, ο οποίος ρωτήθηκε για το νομοσχέδιο για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια.

Ο γνωστός χορογράφος δήλωσε πως ένα παιδί είναι καλύτερα να μεγαλώνει με ένα ομόφυλο ζευγάρι, παρά με έναν κακοποιητικό πατέρα, όπως μεγάλωσε ο ίδιος.

«Νομίζω είναι πάρα πολύ σημαντικό να καταλάβουμε ότι δεν έχει να κάνει η σεξουαλικότητα με το αν είναι καλός ένας γονέας. Ο καλός γονέας είναι ένας καλός άνθρωπος και ας αφήσουμε τα ερωτικά απ’ έξω, γιατί έχουμε δει και πάρα πολλά παραδείγματα όπως, ένας ομοφυλόφιλος άνδρας που έχει παιδί να είναι τελικά καλύτερος πατέρας από έναν stragiht. Δεν λέω ότι δεν ισχύει και το αντίθετο, αλλά βλέπουμε ότι το έχουν τόσο απωθημένο πολλά ομοφυλόφιλα ζευγάρια ή τέλος πάντως κάποιοι άνθρωποι που είναι γκέι που δίνουν τριπλάσια αγάπη. Καλύτερα να είναι γκέι ο πατέρας, παρά να είναι επιθετικός. Είναι κακό για το παιδί, επειδή έχω βιώσει τέτοια εικόνα και να νιώθει τη βία» είπε ο Τάσος Ξιαρχό.

Το σχετικό βίντεο

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα