Τατιάνα Μπλάτνικ: Αγνοείται εδώ και 11 μέρες ο αδερφός της – Η δημόσια έκκλησή της

Διαβάζεται σε 2'
Τατιάνα Μπλάτνικ
Τατιάνα Μπλάτνικ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΛΕΚΗΣ-PAPADAKIS PRESS

Αγωνία για τη μυστηριώδη εξαφάνιση του επιχειρηματία και θετού αδερφού της Τατιάνας Μπλάτνικ, Ατίλιο Μπρίλενμπουργκ. Η ανάρτησή της.

Εξακολουθεί να αγνοείται ο 53χρονος επιχειρηματίας Ατίλιο Μπρίλενμπουργκ, ο οποίος είναι ετεροθαλής αδερφός της Τατιάνας Μπλάτνικ, καθώς είναι γιος του πατριού της.

Ο επιχειρηματίας εξαφανίστηκε από το Μαλιμπού στην Καλιφόρνια, όπου εθέαθη τελευταία φορά στις 18 Μαΐου, στη 01.00 τα ξημερώματα, και έκτοτε οι αρχές πραγματοποιούν έρευνες για τον εντοπισμό του.

ΗΤατιάνα Μπλάτνικ, όπως και η οικογένειά της, ανησυχούν για την μυστηριώδη εξαφάνιση του Ατίλιο Μπρίλενμπουργκ και η αγωνία για την τύχη του κορυφώνεται.

Η ίδια, το βράδυ της Τετάρτης (29/05), απηύθυνε νέα έκκληση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram γράφοντας χαρακτηριστικά:

Πριν από δέκα μέρες ο αδερφός μου, ο αδερφός μας, ο Άτι, εξαφανίστηκε. Θέλω να εκφράσω τη βαθύτατη ευγνωμοσύνη μου για τα συντριπτικά μηνύματα αγάπης και υποστήριξης και σε όλους τους ανθρώπους που εργάζονται μέρα και νύχτα αναζητώντας τον.

Σημαίνει τα πάντα για εμάς, καθώς συνεχίζουμε να ψάχνουμε για τον αδερφό μας, που εθεάθη για τελευταία φορά στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια.

Οι σκέψεις και οι προσευχές σας ήταν πηγή δύναμης για την οικογένειά μας. Ζητάμε τη συνεχή υποστήριξή σας. Οποιαδήποτε πληροφορία μπορεί να έχετε, όσο μικρή κι αν είναι, θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά.

Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας”.

Η ανάρτηση της Τατιάνα Μπάτνικ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα