Θανάσης Ευθυμιάδης: Ακολουθεί τη θεραπεία του Ιπποκράτη – “Έχετε δοκιμάσει βεντούζες;”

Θανάσης Ευθυμιάδης: Ακολουθεί τη θεραπεία του Ιπποκράτη – “Έχετε δοκιμάσει βεντούζες;”
Ο Θανάσης Ευθυμιάδης instagram @thanasis_efthymiadis

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης γράφει για τις ευεργετικές ιδιότητες της θεραπείας με τις βεντούζες, που τον βοήθησε να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας του αντιμετώπισε.

Με μια νέα εκπομπή επιστρέφει σύντομα στην τηλεόραση ο Θανάσης Ευθυμιάδης, μετά από απουσία πολλών χρόνων. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, ο ηθοποιός είχε έναν τραυματισμό και ο ίδιος θέλησε να μοιραστεί με τους followers του στο Instagram την παλιά και δοκιμασμένη μέθοδο για να καταπολεμήσει το “τράβηγμα” στο χέρι του.

Ο ηθοποιός, που άλλαξε life style, έγινε vegan και πλέον απολαμβάνει την αξία της φύσης, αρκετά συχνά αναρτά κείμενα ενναλακτικής θεραπείας στο Instagram.

Αυτή τη φορά, ο Θανάσης Ευθυμιάδης γράφει για τις ευεργετικές ιδιότητες της θεραπείας με τις βεντούζες, που βοήθησαν το χέρι του να αποκατασταθεί πλήρως.

“Προχτές στα γυρίσματα, έπαθα ένα τράβηγμα στο δεξί μου χέρι που πονούσε αρκετά, σχεδόν δεν μπορούσα να το κουνήσω.

Παλιότερα όταν συνέβαινε κάτι τέτοιο, μου πρότειναν κορτιζόνη (πού όμως όταν το έκανα, είχε αρκετές παρενέργειες, και είπα ότι δεν θα την ξανά χρησιμοποιήσω)

Έχω βρει κάτι πολύ καλύτερο για το σώμα, σε ολιστικό επίπεδο, με άμεσο αποτέλεσμα, και το μοιράζομαι μαζί σας. Το έκαναν οι γονείς μου και οι πρόγονοί μου.

Η θεραπεία με βεντούζες!

Σε μία μέρα το χέρι μου έχει αποκατασταθεί πλήρως

*Η θεραπεία με βεντούζες χρησιμοποιείται από τα αρχαία χρόνια και αναφέρεται και στα κείμενα του Ιπποκράτη.

Το στοιχείο της Φωτιάς βοηθάει την ισορροπία του σώματος, και απαλλάσσει από την περιττή υγρασία, τους χειμωνιάτικους μήνες.

Έχετε δοκιμάσει βεντούζες?”

Ακολουθεί η ανάρτηση του ηθοποιού:

Πάρε μέρος στην έρευνα αναγνωστών του NEWS 24/7. Αφιέρωσε 3 λεπτά για να απαντήσεις γρήγορα και ανώνυμα! Ξεκίνα εδώ: Έρευνα News 24/7

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα