Θανάσης Ευθυμιάδης: “Δεχόμουν bullying για τον ρόλο μου στο ‘Dolce Vita’, με σταματούσαν στον δρόμο”

Θανάσης Ευθυμιάδης: “Δεχόμουν bullying για τον ρόλο μου στο ‘Dolce Vita’, με σταματούσαν στον δρόμο”
Θανάσης Ευθυμιάδης glomex

Για τη "χρυσή" εποχή των περιοδικών, τα "θύματα" του lifestyle αλλά και τα πικρόχολα σχόλια που δεχόταν την περίοδο που πρωταγωνιστούσε στο "Dolce Vita" μίλησε ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν ο Θανάσης Ευθυμιάδης ο οποίος μιλώντας στην κάμερα του MEGA, αναφέρθηκε στο bullying που δεχόταν από μερίδα του τηλεοπτικού κοινού λόγω της συμμετοχής του στη σειρά “Dolce Vita” και το ειδύλλιό του με τη Χριστίνα Μαρκάτου, την οποία υποδύθηκε η Άννα Παναγιωτοπούλου.

Σε ερώτηση για το αν θα επέστρεφε σε κάποια σειρά μυθοπλασίας, ο Θανάσης Ευθυμιάδης απάντησε πως θα επέστρεφε μόνο με μία σειρά που θα άφηνε ένα αισιόδοξο μήνυμα όπως έκανε το “Dolce Vita” που έβαλε το λιθαράκι του για τη σχέση με διαφορά ηλικίας. Ωστόσο, δεν ήταν μία εύκολη περίοδο για εκείνον στην αρχή, καθώς όπως αποκάλυψε δέχθηκε τρομερό bullying.

“Με σταματούσαν μεγάλες γυναίκες στο δρόμο και μου έλεγαν ‘δεν ντρέπεσαι; πως τη φιλάς αυτή τη μεγάλη;’ Τους έλεγα ότι είναι ο ρόλος και ότι είναι μυθοπλασία και κάποια στιγμή βρήκα τη λύση και όταν η επόμενη με ρώτησε ‘πώς τη φιλάς αυτή τη μεγάλη’ της είπα ‘θες να σου δείξω;'”, είπε ο ίδιος.

Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει τρόπο και στάση ζωής και φέτος δοκιμάζει τις δυνάμεις του και στην παρουσίαση, παρουσιάζοντας την εκπομπή “Ρίζες” ανέφερε πως ο ίδιος και όσοι ανήκουν στη δική του γενιά ήταν τα θύματα του lifestyle, καθώς όπως είπε “πιστέψαμε αυτό που μάς πλάσσαραν τα περιοδικά lifestyle“. “Όλα αυτά που μας δίνανε, οι 10 τρόπο να κατακτήσουμε αυτό ή το άλλο, είχαν σχέση με υλικές κατακτήσεις […] Η μεγαλύτερη πολυτέλεια που επέτρεψα στον εαυτό μου ήταν οι σπατάλες που έκανα, ότι είχα όποιο αυτοκίνητο ονειρεύτηκα, όποια μηχανή ήθελα, όπου ήθελα να πάω στον πλανήτη γη πήγα. Είχα τρία αυτοκίνητα και πέντε αγωνιστικές μοτοσυκλέτες, κράτησα ένα μικρό αυτοκινητάκι και ένα σκουτεράκι για να πηγαίνω στο κέντρο όταν έχω δουλειές. Νιώθω πολύ πιο ελεύθερος”, παραδέχθηκε.

Σε ερώτηση για το αν έχει περάσει “δύσκολα” από τους παπαράτσι, ο ηθοποιός εκμυστηρεύτηκε πως από όσο γνωρίζει από τους εκδότες lifestyle περιοδικών η οικογένειά του ήταν το πιο ακριβό παπαρατσικό, καθώς εκείνος και η σύζυγός του δεν δέχονταν να κάνουν φωτογράφιση με τα παιδιά τους. “Πραγματικά αυτούς τους ανθρώπους τους συμπονώ και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να βρουν μία δικιά τους ευτυχισμένη ζωή και να σταματήσουν να ασχολούνται με τις ζωές των άλλων“, σχολίασε.

Η συνέντευξη του Θανάση Ευθυμιάδη:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα