Θανάσης Πατριαρχέας: “Η εμφάνισή μου με βοήθησε υποκριτικά”

Θανάσης Πατριαρχέας: “Η εμφάνισή μου με βοήθησε υποκριτικά”
Θανάσης Πατριαρχέας glomex

Για την απόφαση να ασχοληθεί με την υποκριτική, την έκθεση αλλά και την προσωπική του ζωή μίλησε ο Θανάσης Πατριαρχέας σε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη.

Ο Θανάσης Πατριαρχέας βρέθηκε καλεσμένος στο “Στούντιο 4” της Τρίτης (27/06).

Ο γνωστός ηθοποιός έκανε μία αναδρομή στην καριέρα του ως ηθοποιός, αλλά και πριν από αυτή, όταν μετά τις σπουδές του στη διοίκηση επιχειρήσεων σκέφτηκε να εξειδικευτεί στον αθλητικό τουρισμό στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, όμως όλα ανατράπηκαν όταν αποφάσισε να γραφτεί σε ένα εργαστήρι υποκριτικής.

Ο άνθρωπος που τον προέτρεψε να δώσει εξετάσεις στη δραματική σχολή του Θεάτρου Τέχνης ήταν ο ηθοποιός Νίκος Ψαρράς και έτσι ο Θανάσης Πατριαρχέας ξεκίνησε να κάνει τα πρώτα του βήματα στο θέατρο, με τον ίδιο να εξομολογείται πως για να πληρώνει τα δίδακτρα της σχολής, εργαζόταν ως ταξιθέτης.

Η εμφάνισή μου με βοήθησε υποκριτικά, πάντα βοηθάει. Ξέρεις ότι η εμφάνιση είναι ένα εισιτήριο. Αλλά νομίζω ότι εν προκειμένω, έπρεπε να το συντηρήσω. Δεν έφτανε η εμφάνιση, το να είμαι ψηλός και σχετικά εμφανίσιμος για να μου δώσει δουλειές, όχι. Γι’ αυτό και με τα χρόνια θεωρώ ότι έχει ξεπεραστεί προ πολλού σε μένα αυτό”, είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός αναφερόμενος στην εξωτερική του εμφάνιση.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ερωτηθείς για τη μεγαλύτερη ευκολία ή δυσκολία που αντιμετωπίζει στον χώρο της υποκριτικής, παραδέχθηκε πως δυσκολεύτηκε με την έκθεση, εξηγώντας πως “δεν μου είναι εύκολο να βγαίνω κάθε φορά στην σκηνή, να δίνω συνεντεύξεις. Βρίσκω δυσκολίες και χαίρομαι που μπορώ ακόμα και τις ξεπερνάω, δεν έχω σηκώσει τα χέρια […] Έχω αυτό το ωραίο άγχος, το οποίο ευτυχώς μου έχει μείνει μέχρι τώρα, που δεν θεωρώ κάτι δεδομένο. Δεν λέω ότι παίζω μια παράσταση 3-4 μήνες, όταν θα ακούσω τον ψίθυρο απ’ έξω θα ‘τσιμπήσει’ λίγο η καρδιά μου. Δεν θα βγω έξω και θα πω ‘άλλη μια παράσταση σήμερα, το ‘χουμε’. Είναι θάνατος”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα