Θάνος Λέκκας: Η ατάκα του ρόλου του στο “Ναυάγιο” που θα μπορούσε να ειπωθεί για τα Τέμπη

Διαβάζεται σε 3'
lekkas
Θάνος Λέκκας glomex

Ο Θάνος Λέκκας μίλησε για το τίμημα του bullying που δεχόταν για χρόνια, εξήγησε γιατί δένεται με τα πράγματά του και θεωρεί τον εαυτό του ρακοσυλλέκτη και αποκάλυψε αν θα συμμετείχε ποτέ σε ερωτική ταινία.

Χωρίς περιστροφές μίλησε για όσα συμβαίνουν στη ζωή του, αλλά και όσα δεν είχε μοιραστεί ποτέ ξανά με το τηλεοπτικό κοινό, ο Θάνος Λέκκας, ο οποίος το βράδυ της Τρίτης (12/12) βρέθηκε στην εκπομπή “Night Out” του MEGA.

Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη δραματική σειρά “Το Ναυάγιο” μίλησε για τις δύσκολες σκηνές της βύθισης ενώ συγκλονιστική ήταν η στιγμή που συνειδητοποίησε πως η δεύτερη-τρίτη ατάκα του ρόλου του θα μπορούσε να ειπωθεί αυτούσια για το δυστύχημα στα Τέμπη και όχι μόνο.

Μεταφέρουμε τόσο κόσμο κάθε μέρα […] ώρες, ώρες σκέφτομαι ότι από θαύμα δεν έχει γίνει κανένα κακό“, δήλωνε σε μία από τις ατάκες του ο τηλεοπτικός “Μιχάλης”, τον οποίο υποδύεται στη σειρά.

Ο ηθοποιός στη συνέχεια ανέφερε πως δένεται με τα αντικείμενα και πως δεν θέλει να πετάει πράγματα, αφού όπως είπε, “όταν πετάς κάτι είναι σαν ασέβεια, ήσουν μαζί με κάτι τόσο καιρό” και παραδέχθηκε πως είναι ρακοσυλλέκτης. “Έχω μια πολυθρόνα στο σπίτι μου που την είχα βρει στα σκουπίδια, τής είχα αλλάξει ταπετσαρία, μαζεύω ξύλα και φτιάχνω άλλα πράγματα, έτσι κόλλησα κοριούς“, είπε χαρακτηριστικά.

Δεν δίστασε να αποκαλύψει μάλιστα πως έχει φάει ληγμένα τρόφιμα από το ψυγείο του, αλλά και από τα σκουπίδια!

Μίλησε όμως και για το bullying που έχει δεχθεί και την απόφαση που πήρε για να το μοιραστεί, εξηγώντας πως “δεν είναι ότι επέλεξα να το πω, αλλά δεν έχω και λόγο να μη το σχολιάσω, γιατί είναι κάτι που έχει διαμορφώσει πολύ κόσμο”.

Με έκλεισε πάρα πολύ [το bullying], με έσφιξε μέσα μου, ένιωθα ανασφάλεια να είμαι το οτιδήποτε, ας είμαι απλός, διακριτικός. Είναι κάτι στο οποίο βασίστηκα για να υπάρξω. Από εκεί και πέρα όμως, όταν το σκέφτηκα και είδα τι συνέβαινε, τα παιδιά αυτά δεν ήταν και δεν είναι κακοί άνθρωποι, βρίσκονταν σε μια θέση για την παρέα μπορούσαν να κοροϊδέψουν, εγώ μπορεί να έκανα κάτι περίεργο… αλλά από το να ενοχλείσαι μέχρι το να είσαι κακός είναι μεγάλη απόσταση. Όταν το κατάλαβα με βοήθησε να απενοχοποιήσω αυτούς και να μην νιώθω θυμό ή ότι αυτό δεν διορθώνεται”, είπε ο Θάνος Λέκκας και πρόσθεσε ότι το μεγαλύτερο τίμημα ήταν ότι η ύπαρξή του κοινωνικά “πήγαινε πίσω” επειδή φοβόταν μήπως κάποιος πει κάτι για εκείνον.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα