Θέμης Αδαμαντίδης: “Δεν θα απολογηθώ για τον τζόγο”

Θέμης Αδαμαντίδης: “Δεν θα απολογηθώ για τον τζόγο”
Ο Θέμης Αδαμαντίδης glomex - open tv

Ο Θέμης Αδαμαντίδης μίλησε για τα πάθη του, για τις παράνομες χαρτοπαικτικές λέσχες, αλλά και για το δικαίωμα να κάνεις αυτό που αγαπάς "χωρίς να απολογείσαι".

Καλεσμένος στην εκπομπή “Ανοιχτά” βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (02/06) ο Θέμης Αδαμαντίδης, όπου μίλησε για το πάθος του τζόγου, για τις επιλογές και τα λάθη του, αλλά και για το δικαίωμά του να κάνει αυτό που αγαπά και να μην απολογείται, όπως ξεκαθάρισε ο τραγουδιστής.

«Δεν το καυχιέμαι, αλλά δεν το κρύβω. Δεν ενοχλώ κάποιον. Απεναντίας με ενοχλεί να σου υποδεικνύουν πού να πας. Διαφορετικά δεν κάνεις αυτό που θες, αλλά αυτό που σε κατευθύνουν. Κάνω αυτό που θέλω. Έχω κουραστεί με τον τζόγο. Βρίσκομαι πολύ πιο ελάχιστα στα νόμιμα. Εκεί που με βρήκαν οι φίλοι μου στην παράνομη λέσχη… Τότε να μην υπάρχει πρόσβαση», ανέφερε αρχικά ο Θέμης Αδαμαντίδης.

«Πάω εκεί που αυτός ο άνθρωπος θα έρθει να μου επιστρέψει κάποια χρήματα στη δουλειά μου… Είναι σαν να θες να το διαιωνίσεις αυτό και να δώσεις διάσταση. Για ποιο λόγο; Εγώ δεν πήγαινα εκεί κι έπαιρνα τηλέφωνο, ελάτε παιδιά είμαι εκεί. Με ενόχλησε γιατί τη στιγμή που θα μπορούσα να είχα φύγει, θεώρησα ότι πρέπει να πληρώσω το τίμημα. Έχει δεν έχει κόστος, δεν θα κάτσω να σκάσω. Πάνω από όλα βάζω το πώς αισθάνομαι εγώ και πώς δεν πιέζομαι. Δεν πάω για να κερδίσω, πάω για να αυτοσυγκεντρωθώ…», πρόσθεσε ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Δείτε παρακάτω όσα δήλωσε ο τραγουδιστής:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα