Θέμις Μπαζάκα: “Δεν φανταζόμουν ότι είναι τόσο τρομερό αυτό που είπα”

Διαβάζεται σε 1'
H Θέμις Μπαζάκα
H Θέμις Μπαζάκα Glomex

Η Θέμις Μπαζάκα σχολιάζει την θύελλα αντιδράσεων που προκλήθηκε από μια δήλωση της για την κατάργηση των θρησκευτικών στα σχολεία.

Η Θέμις Μπαζάκα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις πολυσυζητημένες δηλώσεις της που προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων κατά τους προηγούμενους μήνες.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός τον Νοέμβριο σε συνέντευξή της είχε δηλώσει πως, κατά την γνώμη της, η προσευχή στα σχολεία και το μάθημα των Θρησκευτικών πρέπει να καταργηθούν και να αντικατασταθούν από το μάθημα της σεξουαλικής αγωγής.

Δύο μήνες μετά την θύελλα αντιδράσεων από την συγκεκριμένη δήλωση, η Θέμις Μπαζάκα είπε πως δεν θεωρούσε πως είχε πει κάτι τόσο τρομερό.

“Τρόμαξα λίγο! Δεν το φανταζόμουν ότι θα είναι τόσο τρομερό αυτό το πράγμα το οποίο είπα. Είπα κάτι που το συζητάμε πάρα πολύ μεταξύ μας. Από εκεί και ύστερα δεν ξαναμίλησα γιατί δεν θέλω να τροφοδοτώ και να δίνω περισσότερη τροφή”, δήλωσε η ηθοποιός και συνέχισε:

“Social media δεν έχω και δεν υπάρχει περίπτωση να έχω. Έρχονταν βέβαια μηνύματα και τηλεφωνήματα και γράμματα στο θέατρο. Συγχρόνως όμως είχα και μια πολύ μεγάλη μερίδα ανθρώπων οι οποίοι μου έλεγαν μπράβο σας που μιλάτε”. είπε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα