Θεοφανία Παπαθωμά: “Και να είχα κορονοϊό, θα το ξεπερνούσα γιατί υπάρχει αγωγή”

Θεοφανία Παπαθωμά: “Και να είχα κορονοϊό, θα το ξεπερνούσα γιατί υπάρχει αγωγή”
Θεοφανία Παπαθωμά Glomex

Η Θεοφανία Παπαθωμά μίλησε για την περιπέτεια υγείας που πέρασε και εξήγησε για ποιο λόγο σταμάτησε από την παράσταση "Κάποτε στον Βόσπορο". Τι είπε για το αν κόλλησε κορονοϊό.

Στις πρώτες δηλώσεις της μετά την αποχώρησή της από την θεατρική παράσταση “Κάτω στον Βόσπορο” προχώρησε η Θεοφανία Παπαθωμά. Η γνωστή ηθοποιός έφυγε από την παράσταση του Θεάτρου Βεάκη για λόγους ασθενείας και αντικαταστάθηκε από την Κατερίνα Μάντζιου.

Υπενθυμίζεται, ότι σε επικοινωνία που είχε το NEWS 24/7 με τη διεύθυνση του Θεάτρου Βεάκη, επιβεβαιώθηκε πως η Θεοφανία Παπαθωμά δεν παίζει πλέον στην παράσταση, καθώς αποχώρησε από το θεατρικό για λόγους ασθενείας, χωρίς να υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες.

Μιλώντας στην εκπομπή “Πρωινό”, η διάσημη ηθοποιός μίλησε για την αποχώρησή της από την παράσταση και για την ολιγοήμερη απουσία της από την σειρά “Άγριες Μέλισσες” του ΑΝΤ1 όπου πρωταγωνιστεί. Ξεκαθάρισε ότι πέρασε πνευμονία και δεν κόλλησε κορονοϊό.

“Είχα λίγο πυρετό, αλλά δεν έδωσα σημασία. Πήγα στο γύρισμα δυο μέρες που έκανε κρύο και μετά πήγα στο θέατρο, κουράστηκα και μου το γύρισε σε πνευμονία. Δεν είχα Covid-19. Έκανα 15 rapid test και 3 μοριακά. Όλα ήταν αρνητικά. Δεν ανησύχησα για κάτι, δεν φοβάμαι τέτοια πράγματα. Και να είχα κολλήσει κορονοϊό, θα το ξεπερνούσα γιατί υπάρχει αγωγή. Ούτε υπερκόπωση είχα, απλώς δεν πρόσεξα”, ανέφερε αρχικά η Θεοφανία Παπαθωμά.

Το θέατρο, όπως ξέρετε, δεν μπορεί να μείνει κλειστό και επειδή χρειαζόμουν αρκετές μέρες ανάρρωσης, ζήτησα από τον παραγωγό να με αντικαταστήσει. Ο άνθρωπος ήταν ευγενέστατος, είχε την διάθεση να με περιμένει, αλλά δεν μπορούσα να αφήσω τόσους ανθρώπους χωρίς δουλειά. Η αντικατάστασή μου είναι μόνιμη. Εγώ το ζήτησα, δεν έπρεπε να με αντικαταστήσει πρόσκαιρα. Κάναμε μια συζήτηση, έχω άριστη συνεργασία με τον παραγωγό”, συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα