Θεσσαλονίκη: Τα “γαλλικά” της Πάολα για το “λουκέτο” στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται

Διαβάζεται σε 2'
Πάολα
Πάολα Papadakis Press

Η Πάολα δεν μάσησε τα λόγια της για το “λουκέτο” που αποφασίστηκε για το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται.

Από αύριο, Τρίτη (11/06) τίθεται σε ισχύ το “λουκέτο” που αποφασίστηκε για το νυχτερινό κένρο όπου εμφανίζεται η Πάολα, στη δυτική είσοδο της Θεσσαλονίκης, στην περιοχή του Μύλου, μετά τις καταγγελίες για ηχορύπανση.

Ο δήμος Θεσσαλονίκης είχε δεχτεί καταγγελίες από κατοίκους της περιοχής, ενώ τις προηγούμενες δύο εβδομάδες έγιναν συστάσεις και συλλήψεις που οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο από την αστυνομία.

Η γνωστή τραγουδίστρια εμφανίστηκε κανονικά το βράδυ της Παρασκευής (07/06) και αφού τραγούδησε το πρώτο της τραγούδι καλωσόρισε τον κόσμο, ρωτούσε τους παρευρισκόμενους αν παίζουν δυνατά.

Παίζουμε δυνατά; Είναι δυνατά;“, ρώτησε η Πάολα και όταν ένας από το κοινό της απάντησε “όχι”, τότε η τραγουδίστρια δεν μάσησε τα λόγια της και άρχισε τα γαλλικά από τη σκηνή, δείχνοντας όπως αναφέρει το makthes.gr. την αγανάκτησή της για τις συνθήκες. “Όχι γ@@ω την π@@@@α μου“.

“Παίζουμε δυνατά κύριε μου;”, συνέχισε να ρωτάει η Πάολα με έναν από τους θεατές να της απαντά πως θέλουν μεγαλύτερη ένταση. “Πιο δυνατά θέλεις ε; Μήπως εμείς τι θέλουμε; Το ανάποδο ; Δεν πειράζει όμως…”, είπε, δίνοντας το σύνθημα για την έναρξη της βραδιάς: “Θα περάσουμε καλά απόψε; Άντε δώστο!

Στις 7 και 8 Ιουνίου -και κατόπιν σχετικών καταγγελιών- η Αστυνομία προχώρησε σε συνολικά έξι συλλήψεις με τη διαδικασία του αυτοφώρου. Είναι χαρακτηριστικό ότι δύο από τα παραπάνω άτομα συνελήφθησαν, κατά πληροφορίες, εις διπλούν, καθώς μετά την πρώτη σύλληψή τους τα ξημερώματα του Σαββάτου και αφού έλαβαν ρητή δικάσιμο από το αυτόφωρο κι αφέθηκαν ελεύθερα, επέστρεψαν την επόμενη μέρα στο “πόσττους με συνέπεια να συλληφθούν εκ νέου μετά από νέες καταγγελίες, σύμφωνα με το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Κατά της απόφασης του Δήμου Θεσσαλονίκης για το “λουκέτο” λόγω ηχορύπανσης, η επιχείρηση προσέφυγε στα αρμόδια δικαστήρια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα