Θοδωρής Αθερίδης: Αποκάλυψε ποιον πραγματικά έκανε στο “Σ’ αγαπώ – Μ’ αγαπάς”

Διαβάζεται σε 2'
Θοδωρής Αθερίδης
Θοδωρής Αθερίδης glomex

Ο Θοδωρής Αθερίδης εξήγησε γιατί το “Σ’ αγαπώ – Μ’ αγαπάς” ήταν τόσο επιτυχημένο και διαχρονικά επίκαιρο.

Ο Θοδωρής Αθερίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Buongiorno” το πρωί της Πέμπτης (17/10) για μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη για το πώς ορίζει την επιτυχία, τις δουλειές που τον έκαναν να πατήσει στα πόδια του, αλλά και στις συνεργασίες του.

“Ποτέ δεν χαλάρωσα από κάτι κατακτώντας το. Χαλάρωνα πάντα παραιτημένος. Όχι στο τέλος. Ο μηχανισμός μου για να χαλαρώσω είναι η ήττα, δεν είναι το κέρδος. Όταν χάνω λέω ‘οκ!’. Αλλά είναι του χαρακτήρα μου αυτό, πάντα το είχα”, είπε αρχικά στη Φαίη Σκορδά ο ηθοποιός σε ερώτηση για το αν ήταν πιο ανασφαλής μικρότερος.

Όταν ρωτήθηκε σε ποια δουλειά, σειρά, θεατρικό έργο ή συνεργασία, κατάλαβε ότι πατά γερά στα πόδια του, ο Θοδωρής Αθερίδης σχολίασε πως η σειρά που έλαβε για πρώτη φορά το μεγάλο feedback του κόσμου “ότι με γουστάρουν και μ’ αγαπάνε”, ήταν το “Σ’ αγαπώ – Μ’ αγαπάς“, και ακολούθησε το πρώτο θεατρικό έργο που έγραψε με τίτλο “Από Έρωτα”.

Μιλώντας για την κωμική σειρά του MEGA που άφησε εποχή και συμπρωταγωνιστούσε με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου, ο Θοδωρής Αθερίδης είπε πως “είναι μαγικό το πώς ταιριάζουμε με τη Δήμητρα. Και το έχω αναλύσει αυτό. Είχαμε τον ίδιο μπαμπά! Τι εννοώ; Το χιούμορ το είχε πάρει από τον μπαμπά της και εγώ στην πραγματικότητα έπαιζα τον μπαμπά μου, γιατί ήταν ένας λαϊκός άνθρωπος. Εγώ δεν είμαι τόσο λαϊκός όπως ήταν ο μπαμπάς μου. Αλλά με τη Δήμητρα δίπλα όταν άκουγα αυτές τις ατάκες αντιδρούσα σαν τον μπαμπά μου […] Εκεί κατάλαβα γιατί δέσαμε έτσι. Είναι σαν να μεγαλώσαμε τον ίδιο τρόπο, σαν να είχαμε τον ίδιο μπαμπά οι δυο μας”.

Για όσα τον δένουν με τη Σμαράγδα Καρύδη, ο Θοδωρής Αθερίδης ανέφερε πως είναι το χιούμορ και οι κοινές αναφορές στα πάντα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα