Θοδωρής Αθερίδης: “Και Όσκαρ να πάρω, το ‘Σ’αγαπώ – Μ’αγαπάς’ θα θυμούνται”

Θοδωρής Αθερίδης: “Και Όσκαρ να πάρω, το ‘Σ’αγαπώ – Μ’αγαπάς’ θα θυμούνται”
Θοδωρής Αθερίδης glomex

Ένα "παράπονο" εξέφρασε χαριτολογώντας ο Θοδωρής Αθερίδης κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής του συνάντησης με την Ελένη Μενεγάκη.

Τον Θοδωρή Αθερίδη υποδέχθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (30/11) στην εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη και μεταξύ άλλων ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης αναφέρθηκε στις επιτυχίες που έχει βιώσει σε επαγγελματικό επίπεδο, περιγράφοντας το πόσο έχει αλλάξει ο ίδιος με το πέρασμα των χρόνων.

“Νιώθω ότι ο χρόνος μου περνάει πιο γεμάτα τώρα σε σχέση με παλιά. Μπορεί να κάνεις 10 πράγματα και να είσαι λιγότερο γεμάτος από όταν κάνεις μόνο ένα. Από τα 50 και μετά νιώθω πολύ καλύτερα. Περνάνε τα χρόνια και καταλαβαίνεις ότι ανθίζεις και γεμίζεις μόνο σε περιβάλλον αγάπης, όλο το άλλο είναι χάσιμο χρόνου. Οπότε μεγαλώνοντας, όταν μπορείς να ελέγξεις τη δημιουργία τέτοιου περιβάλλοντος, ζεις μόνο σε τέτοιο περιβάλλον”.

Αναφερόμενος στην επιτυχία που έχει βιώσει σε επαγγελματικό επίπεδο, ο ίδιος αναφέρθηκε και στη σειρά “Σ’ αγαπώ – Μ’ αγαπάς” στην οποία πρωταγωνίστησε μαζί με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου, λέγοντας χαριτολογώντας πως ακόμα και Όσκαρ να πάρει το κοινό θα θυμάται τη συγκεκριμένη σειρά.

“Το έχω πει! Αν πάρω Όσκαρ και γίνω ο πρώτος Έλληνας που κερδίζει ποτέ αυτό το βραβείο, το ‘Σ‘ αγαπώ – Μ’ αγαπάς’ θα λένε όταν πεθάνω και αυτό θα βάλουν να παίζει. Δεν με τσαντίζει! Ευλογία είναι όλα αυτά. Αρχικά ότι το έζησα, ότι έχει επηρεάσει τόσο πολύ κόσμο, αυτή είναι η δουλειά μας […] Δεν μπορεί να βγει από τη συνείδηση του κόσμου. Έχω πει τη θεωρία μου στη Δήμητρα, έχω καταλάβει επειδή δεν έχω γνωρίσει τον πατέρα της, ούτε αυτή τον δικό μου, αλλά από τα συμφραζόμενα που λέει, αυτά που γράφει είναι αστεία σαν να τα έχει πει ο πατέρας μου. Μας συνδέει ότι πρέπει να είχαμε ίδιο πατέρα με ίδιο κώδικα χιούμορ. Εγώ τον μπαμπά μου έπαιζα στο ‘Σ’ αγαπώ – Μ’ αγαπάς’ δεν έπαιξα εμένα. Αυτόν είχα στο μυαλό μου“.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα