Θοδωρής Κατσαφάδος: Η τραγική ιστορία για την απώλεια δύο αδερφών του

Διαβάζεται σε 2'
katsafados
Θοδωρής Κατσαφάδος glomex

Μία άγνωστη και τραγική πτυχή της ζωής του μοιράστηκε στην εκπομπή “Μαμά-δες” ο ηθοποιός Θοδωρής Κατσαφάδος, περιγράφοντας πώς πέθαναν η αδερφή και ένας εκ των αδερφών του.

Τον Θοδωρή Κατσαφάδο υποδέχθηκε στην εκπομπή “Μαμά-δες” η Τζένη Θεωνά και ο γνωστός ηθοποιός εξήγησε τους λόγους που δεν σκέφτηκε ποτέ να αποκτήσει πολλά παιδιά, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος προέρχεται από μία οικογένεια με 12 παιδιά.

“Η μάνα μου έκανε έξι παιδιά πριν και έξι παιδιά μετά τον πόλεμο. Ηλικιακά ο πρώτος μου αδερφός θα μπορούσε να είναι πατέρας μου, γιατί γεννούσε από τα 17 της μέχρι τα 40. Η απόσταση των αδερφών ήταν τεράστια”, δήλωσε ο ηθοποιός, ο οπίος όπως είπε γεννήθηκε “κατά λάθος”, αφού είναι δίδυμος αλλά διαφορετικής ημέρας.

“25 Οκτωβρίου, η μάνα μου ήταν στον μήνα της, το βράδυ την έπιασαν οι πόνοι σε ένα χωριό στη Μάνη, τη βοηθάνε εκεί οι γυναίκες και γεννάει ένα κοριτσάκι. Έλεγε ‘πονάω, πονάω, να βγάλουμε τον πλακούντα’ και περνάει η μέρα, περνάει η επόμενη μέρα, πάει 26 Οκτωβρίου και γέννησε και άλλο παιδί, που ήμουν εγώ”, δήλωσε ο Θοδωρής Κατσαφάδος.

Ο ίδιος στη συνέχεια εξομολογήθηκε πως ως παιδί βίωσε πολύ την απώλεια, αφού η δίδυμη αδερφή του πέθανε από δηλητηρίαση όταν ήταν 6 μηνών, όταν ήπιε κατσικίσιο γάλα που δεν είχε βράσει καλά, ενώ και ένας εκ των αδερφών του σκοτώθηκε όταν έπαιζαν με μία χειροβομβίδα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα