Ο Θοδωρής Μαραντίνης απάντησε στις 3 κύριες ερωτήσεις που γίνονται για αυτόν στο Google

Διαβάζεται σε 4'
Ο Θοδωρής Μαραντίνης απάντησε στις 3 κύριες ερωτήσεις που γίνονται για αυτόν στο Google
Ο Θοδωρής Μαραντίνης απάντησε σε όλες τις απορίες του Αρναούτογλου. ΑΝΤ1

Ο Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε στο The 2night Show γιατί δεν έχει μυαλό για σχέση, τι ψάχνει σε έναν άνθρωπο και ποιο από ύψη που εμφανίζονται σε ιστοσελίδες είναι το σωστό.

Τα τρία πράγματα που ψάχνει ο κόσμος περισσότερο για εκείνον στο Google ‘αποκωδικοποίησε’ ο Θοδωρής Μαραντίνης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στην κάμερα του The 2Night Show τα μεσάνυχτα της Τρίτης .

O Γρηγόρης Αρναούτογλου άρχισε την κουβέντα τους από την κομψότητα και την ομορφιά του συνθέτη και τραγουδιστή τωνOnirama.

Όπως του είπε «αν μου άρεσαν οι άνδρες, αν ήμουν gay θα ήθελα πολύ να έχουμε δεσμό μαζί» τον ενημέρωσε ο παρουσιαστής, με τον Μαραντίνη να τον ενημερώνει ότι «θα περνούσες πολύ καλά. Κατ’ αρχάς κοιμάμαι πολύ ήσυχα, δεν ροχαλίζω εκτός και αν είμαι πολύ κουρασμένος. Δεν πιάνω πολύ χώρο στο κρεβάτι -είμαι στη γωνία. Κάπου κάπου μαγειρεύω. Ας πούμε ένα πιάτο φασολάκια θα στο έφτιαχνα».

«Δεν τρώω φασολάκια, αλλά δεν κάνεις όσα κάνω εγώ», σχολίασε ο Αρναούτογλου με τον Μαραντίνη να τον ρωτάει χαριτολογώντας «τι ψάχνεις σε έναν άνδρα, Γρηγόρη;» κι εκείνον να απαντά εκτενώς. Όταν ασχολήθηκε και πάλι με στον καλεσμένο του, τον ρώτησε τι ψάχνει σε έναν άνθρωπο. «Καλή συνεννόηση και επικοινωνία. Στη φάση και την ηλικία που είμαι είναι το άλφα και το ωμέγα για μια καλή σχέση».

«ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑ»

Κάπου εκεί επιστρέψαμε στις πληροφορίες που είναι σχετικές με τον Αρναούτογλου. Τις προσπερνάμε και πάμε στις επόμενες που αφορούσαν τον συνεντευξιαζόμενο. «Έχω χωρίσει εδώ και πέντε χρόνια. Κατ’ αρχάς για να φτάσει κάτι στα παιδιά μου, θα πρέπει να είναι κάτι που θεωρώ ότι είναι πολύ σοβαρό και άρα αξίζει να φτάσει. Σε συνδυασμό με τη δουλειά μου, όταν εμφανίσεις κάτι ξέρεις πως θα μεγεθυνθεί και άρα πρέπει να είσαι σίγουρος.

Δεν ξέρω αν έχει έλθει ακόμα αυτή η στιγμή για εμένα, με τη λογική ότι προσπαθώ να τακτοποιήσω άλλες πτυχές στη ζωή μου κι έτσι εσκεμμένα και συνειδητά αυτό το έχω αφήσει λίγο εκτός. Έως τώρα μόνο μυαλό για σχέση δεν είχα -προσπαθώ να τακτοποιήσω τη δουλειά μου, έχω ακόμα πολλές εκκρεμότητες και περίεργο κλίμα με το διαζύγιο, έχω τα παιδιά μου πολλές ημέρες, είναι στην εφηβεία και το βάρος μου είναι εκεί. Δεν θέλω να γίνει κάτι με το ζόρι. Είναι ακόμα ένα θέμα λίγο περίεργο και δευτερεύον».

Ο παρουσιαστής του The 2night Show αναφέρθηκε στα τρία διαφορετικά ύψη που υπάρχουν σε ιστοσελίδες με σχετικές πληροφορίες για τον Μαραντίνη.

«Ρε τι τραβάνε με το ύψος μου, δεν ξέρω» αναρωτήθηκε με δυσφορία ο ερμηνευτής, με τον παρουσιαστή να του λέει πως «αν μου πεις ποιες γυναίκες σου αρέσουν, θα σου πω 1.65, 1.66, 1.67, 1.68 είναι καταπληκτικές. Εσένα πώς ξεκίνησε η ιστορία του κοντού;».

Ο Μαραντίνης ομολόγησε πως «μια ημέρα μπήκα στο Google για να ψάξω κάτι που βλακωδώς δεν είχα, έγραψα το όνομα μου και το πρώτο που έβγαλε ήταν ‘διαζύγιο’, με το δεύτερο να είναι το ύψος μου -πόσο ύψος έχω. Η αλήθεια είναι ότι και σε μηνύματα αν δεις, αν κάποιος θέλει να πει κάτι κακό για εμένα, είναι σχετικό με το ύψος μου -όπως ‘α τον κοντό’. Εν τω μεταξύ, όταν σε λένε κοντό, πρέπει να υποστηρίξεις τον μύθο.

Το ύψος μου δεν με νοιάζει και δεν με απασχόλησε ποτέ. Έπαιζα και μπάσκετ -θρασύτατος (γελάει). Δεν ξέρω όμως, τι έχει γίνει».

Ο Αρναούτογλου του ζήτησε να μετρηθεί, με τον Μαραντίνη να συμφωνεί ώστε «να λυθεί επιτέλους αυτή η απορία».

Εμφανίστηκαν δυο μέτρα στο πλατό (ένα παιδικό και ένα δίμετρο) και διαπιστώθηκε πως η απάντηση στην ερώτηση είναι «1.77 με 1.78». Παρεμπιπτόντως, θέλησε να μετρηθεί και ο Αρναούτογλου (σοκ #νοτ) και βγήκε 1.80.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα