Θρήνος για τη Mariah Carey: Πέθανε η μητέρα κι η αδερφή της την ίδια μέρα

Διαβάζεται σε 2'
H Mariah Carey
H Mariah Carey AP @Kerstin Joensson)

Το πιο μαύρο Σαββατοκύριακο ήταν αυτό που πέρασε για την τραγουδίστρια Mariah Carey καθώς έχασε τη μητέρα και την αδερφή της.

Δύσκολες στιγμές για τη Mariah Carey, η οποία ανακοίνωσε τους θανάτους της μητέρας της, Patricia και της μεγαλύτερης αδελφής της Alison το περασμένο Σαββατοκύριακο. Σε ένα τραγικό παιχνίδι της μοίρας, οι δύο συγγενείς της διάσημης Αμερικανίδας τραγουδίστριας απεβίωσαν την ίδια ημέρα.

«Η καρδιά μου ράγισε καθώς έχασα την μητέρα μου το περασμένο Σαββατοκύριακο. Δυστυχώς, σε ένα τραγικό παιχνίδι της μοίρας, η αδερφή μου έχασε τη ζωή της την ίδια μέρα» δήλωσε στο People η 55χρονη σταρ της διεθνούς μουσικής σκηνής. «Νιώθω ευλογημένη που κατάφερα να περάσω την τελευταία εβδομάδα με τη μητέρα μου πριν εκείνη φύγει από τη ζωή. Εκτιμώ την αγάπη, την υποστήριξη και τον σεβασμό όλων στην ιδιωτικότητά μου κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης αυτής περιόδου.» πρόσθεσε

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν δοθεί περισσότερες πληροφορίες για τις συνθήκες θανάτου της 87χρονης μητέρας και της 63χρονης αδελφής της Carey.

Η Patricia Hickey ήταν τραγουδίστρια όπερας και δασκάλα φωνητικής (είχε μάλιστα αποφοιτήσει από τη Σχολή Τζούλιαρντ της Νέας Υόρκης). Παντρεύτηκε στις 20 Φεβρουαρίου του 1960 τον Alfred Roy Carey και μαζί απέκτησαν δυο κόρες, την Alison και τη Mariah και έναν γιο, τον Morgan, ωστόσο χώρισαν το 1972, όταν η Mariah ήταν 3 ετών.

Η τραγουδίστρια έχει χαρακτηρίσει τη σχέση με τη μητέρα της – από την οποία κληρονόμησε τα φωνητικά της ταλέντα – ως περίπλοκη: «Όπως πολλές πτυχές της ζωής μου, έτσι και το ταξίδι μου με τη μητέρα μου ήταν γεμάτο αντιφάσεις και ανταγωνιστικές καταστάσεις. Ποτέ δεν υπήρξε ασπρόμαυρο – Είχε όλο το χρωματικό φάσμα των συναισθημάτων» είχε γράψει στη βιογραφία της “The Meaning” το 2020.

«Η σχέση μας είναι ένα αγκαθωτό σχοινί περηφάνιας, πόνου, ντροπής, ευγνωμοσύνης, ζήλιας, θαυμασμού και απογοήτευσης» προσθέτει η Carey. «Μια περίπλοκη αγάπη δένει την καρδιά μου με την καρδιά της μητέρας μου».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα