Τίνα Κουνάκι: Η πρώην του Βενσάν Κασέλ πετά το μαγιό της και κάνει διακοπές στην Ίμπιζα

Τίνα Κουνάκι: Η πρώην του Βενσάν Κασέλ πετά το μαγιό της και κάνει διακοπές στην Ίμπιζα
Tina Kunakey Instagram@tinakunakey

Παρελθόν αποτελεί πια εδώ και μερικούς μήνες ο γάμος του Βενσάν Κασέλ και της Τίνα Κουνάκι, με την καλλονή πρώην σύζυγο του Γάλλου ηθοποιού να απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης στη μαγευτική Ίμπιζα.

Ελεύθερη και ωραία η Τίνα Κουνάκι (Tina Kunakey), η πρώην πια σύζυγος του Γάλλου ηθοποιού Βενσάν Κασέλ, η οποία κλέβει τις εντυπώσεις με τις αναρτήσεις της στα social media.

Το διάσημο μοντέλο απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Ίμπιζα και ανεβάζει τη θερμοκρασία με τα σέξι στιγμιότυπα που μοιράζεται με τους 1,4 εκατομμύρια διαδικτυακούς της φίλους στον λογαριασμό της στο Instagram.

Σε ένα από αυτά η ίδια ποζάρει ξαπλωμένη σε έναν λευκό καναπέ, φορώντας ένα πράσινο ολόσωμο μαγιό, το οποίο στη συνέχεια βρίσκεται πεταμένο στην πισίνα, αφήνοντας τα υπόλοιπα στη φαντασία των ακολούθων της.

Στην τελευταία της ανάρτηση, η ίδια απεικονίζεται να απολαμβάνει την παρέα των φίλων της, μεταξύ αυτών και του γνωστού σχεδιαστή ρούχων Simon Porte Jacquemus, αλλά και να ποζάρει λάγνα φορώντας ένα πλεκτό εφαρμοστό φόρεμα.

Υπενθυμίζεται πως τα σενάρια του χωρισμού της με τον Βενσάν Κασέλ μετά από πέντε χρόνια έγγαμου βίου φούντωσαν όταν ο ηθοποιός διέγραψε από τον λογαριασμό του στα social media όλες τις φωτογραφίες με την καλλονή σύζυγό του. Μέχρι στιγμής κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει επίσημα τον χωρισμό τους.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα