Το “Ciao” της Μαρίνας Σάττι μετά τον σάλο με τη Νέγκα – Η ανάρτησή της

Διαβάζεται σε 3'
Μαρίνα Σάττι
Μαρίνα Σάττι Instagram/@marina_satti

Η Μαρίνα Σάττι φαίνεται πως “μίλησε” με μια φωτογραφία της στο Instagram για το σκηνικό στα MAD VMA. Οι νέες δηλώσεις της Αθηναΐδας Νέγκα.

Μεγάλες διαστάσεις έλαβε το σκηνικό που σημειώθηκε στα MAD VMA 2024 με πρωταγωνίστρια την Αθηναΐδα Νέγκα, η οποία προχώρησε στην απονομή βραβείου στη Μαρίνα Σάττι με… “μπηχτές”.

Η γνωστή δημοσιογράφος-παρουσιάστρια λίγο πριν πει το όνομα της Μαρίνας Σάττι, σχολίασε το διάσημο “χασμουρητό” της και ξεκαθάρισε πως διαφωνεί μαζί της, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

“Είμαι εδώ για να βραβεύσω, τον Καλύτερο Ποπ Καλλιτέχνη. Θα μπορούσα να χασμουρηθώ, αλλά δεν θα το κάνω, γιατί την εκτιμώ πάρα πολύ ως τραγουδίστρια, αν και διαφωνώ μαζί της. Μαρίνα έλα” είπε χαρακτηριστικά η Αθηναΐδα Νέγκα.

Η ατάκα της προκάλεσε κύμα αντιδράσεων, με μεγάλο μέρος των θαυμαστών της Μαρίνας Σάττι, αλλά και γενικότερα χρηστών των social media, να υποστηρίζει πως ήταν άστοχη η τοποθέτησή της την δεδομένη στιγμή, αφού επρόκειτο για μια στιγμή βράβευσης.

Η ανάρτηση της Μαρίνας Σάττι μετά τον “ντόρο”

Η Μαρίνα Σάττι δεν προχώρησε σε δηλώσεις σχετικά με το περιστατικό, ωστόσο, μία ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θα μπορούσε να ληφθεί ως “απάντηση”.

Συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια δημοσίευσε σε story μια φωτογραφία της, στην οποία φοράει μια μπλούζα με στίχους από το αιχμηρό τραγούδι της “Mixtape”, που περιλαμβάνεται στον δίσκο “ΠΟΠ”.

Ειδικότερα, ο στίχος λέει: “Κι είπα ciao, άμα δε σ’ αρέσει τότε ciao”.

Οι νέες δηλώσεις της Αθηναΐδας Νέγκα

Σε δηλώσεις της λίγες ώρες αργότερα, η Αθηναΐς Νέγκα είπε, μεταξύ άλλων, πως θεώρησε υποκριτικό το να μην έλεγε τίποτα επί σκηνής, εφόσον στη Eurovision 2024 είχε εκφραστεί δημοσίως για το “χασμουρητό”.

Σε νέες δηλώσεις της, η δημοσιογράφος-παρουσιάστρια επανέλαβε, περίπου, τα ίδια. Όπως είπε:

“Είναι θέμα προσωπικής άποψης το αν το σχόλιο μου για την Μαρίνα Σάττι ήταν αχρείαστο. Το είπα γιατί δεν ήθελα να είναι υποκριτική η στάση μου, επειδή είχα μιλήσει για αυτό που είχε κάνει στη συνέντευξη τύπου. Δεν το έκανα για να τη στεναχωρήσω. Δεν νομίζω ότι στεναχωρήθηκε, ήταν τρισχαριτωμένη, χόρεψε, είχε πολύ αέρα. Νομίζω ότι απλώς είπα “συγχαρητήρια, διαφωνώ”.

Ομολογώ ότι όταν άκουσα ποιοι είναι υποψήφιοι, σκέφτηκα ότι αν κερδίσει η Μαρίνα Σάττι θα έρθω σε δύσκολη θέση. Σκέφτηκα ότι πρέπει κάτι να πω. Δεν έβγαλα λογύδριο, μια κουβέντα είπα. Δημόσια είχα πει ότι διαφωνώ μαζί της, δημόσια δεν έπρεπε να είναι υποκριτική η στάση μου. Δεν είμαι κατάλληλος άνθρωπος για τα Mad. Για μια οργάνωση που είναι πολύ ωραία και φαντασμαγορική, όπου εγώ πάω να πω την άποψή μου και αυτό δεν συνηθίζεται... Θα το ξαναέλεγα. Της είπα “συγχαρητήρια” μέσα από την καρδιά μου. Δεν είμαι καλή απονεμήτρια”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα