Το δώρο που έκανε ο Τανιμανίδης στην Μπόμπα για τη γιορτή της

Το δώρο που έκανε ο Τανιμανίδης στην Μπόμπα για τη γιορτή της
Instagram

"Χρόνια πολλά στην πιο όμορφη μαμά του κόσμου!". Η έκπληξη του Σάκη Τανιμανίδη στη Χριστίνα Μπόμπα και η αντίδραση της τελευταίας.

Μία από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής τους διανύουν οι Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα αφού θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς. Η Χριστίνα Μπόμπα διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, ενώ περιμένει δίδυμα.

Ο Σάκης Τανιμανίδης, λάτρης των εκπλήξεων, με αφορμή την ονομαστική εορτή της συζύγου του, αλλά και λόγω των Χριστουγέννων, έκανε ένα δώρο στη Χριστίνα.

Συγκεκριμένα, πήγε στο ανθοπωλείο και της αγόρασε μια ανθοδέσμη με πανέμορφα τριαντάφυλλα.

Ο δικός μας Θάνος”, ένα ντοκιμαντέρ του NEWS247 για τον σπουδαίο Θάνο Μικρούτσικο, μέσα από τα μάτια και την ψυχή 20 δικών του ανθρώπων. Τραγουδοποιοί, σκηνοθέτες, συγγραφείς, πολιτικοί, μουσικοί, περιγράφουν, θυμούνται, ζωγραφίζουν με λόγια και ψυχή, το πορτραίτο του Θάνου. Έρχεται την Δευτέρα 28/12 στο NEWS247.

Μάλιστα δημοσίευσε στο Instagram βίντεο της στιγμής που δίνει τα λουλούδια στην εορτάζουσα, γράφοντας στη λεζάντα: “ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και…. Χρόνια πολλά στην πιο όμορφη μαμά του κόσμου! Όπως έχετε καταλάβει μ’ αρέσουν οι εκπλήξεις!! Να έχετε όλοι τα πιο χαρούμενα Χριστούγεννα μαζί με αυτούς που αγαπάτε!!”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα