Το “ψέμα” της Ariana Grande που οδήγησε στα πιο απολαυστικά 2.20 λεπτά της αμερικανικής τηλεόρασης

Διαβάζεται σε 2'
Η Ariana Grande
Η Ariana Grande YouTube

Η Ariana Grande ανέλαβε χθες την παρουσίαση του “Saturday Night Live” και “έσβησε” κάθε άλλον guest που πάτησε ποτέ το πόδι του στο αμερικανικό night show.

Η Αριάνα Γκράντε (Ariana Grande) θεωρείται μία από τις πιο ταλαντούχες τραγουδίστριες της γενιάς της και το απέδειξε περίτρανα το βράδυ της Κυριακής (13/10) όταν για δεύτερη φορά βρέθηκε στο τιμόνι της παρουσίασης της αμερικανικής κωμικής εκπομπής “Saturday Night Live”.

Οι φωνητικές ικανότητές της είναι παραπάνω από εντυπωσιακές. Η έκταση της φωνής της φτάνει έως και τις τέσσερις οκτάβες, ενώ η ικανότητά της να τραγουδά με ένα χαρακτηριστικό whistle register -το πιο ψηλό φωνητικό πεδίο, σπάνιο για τραγουδιστές- είναι χαρακτηριστική. Εκτός από το ότι κάνει τις αλλαγές νότας, τα φωνητικά τρεμίσματα και τα runs να φαίνονται παιχνιδάκι, κάτι που για το οποίο είναι επίσης γνωστή είναι και οι φωνητικές μιμήσεις άλλων καλλιτεχνών, όπως της Σελίν Ντιόν, της Μπρίτνεϊ Σπίαρς και της Μάιλι Σάιρους.

Η εμφάνισή της λοιπόν ως οικοδέσποινα του SNL τα είχε όλα αυτά και ακόμα παραπάνω.

Θέλω να ξεκαθαρίσω ένα πράγμα: είμαι απλώς οικοδέσποινα. Δεν πρόκειται να το κάνω αυτό για μένα. Απλά θα διασκεδάσω, θα το πάρω χαλαρά και θα κρατήσω χαμηλούς τόνους“, είπε χαρακτηριστικά στο μεγαλύτερο… ψέμα που είπε ποτέ on camera, αφού ο εναρκτήριος μονόλογός της μετατράπηκε αμέσως σε ένα Broadway-style μουσικό show, όπου ανέδειξε και πάλι το πρωτοφανές φωνητικό της εύρος.

Ένα χέρι της έδωσε ένα μικρόφωνο και έτσι ξεκίνησαν όλα.

“Δεν θα τραγουδήσω τις αγαπημένες μου νότες… Δεν θα κάνω τις μιμήσεις μου….”, λέει χαρακτηριστικά με ειρωνική διάθεση, ξεδιπλώνοντας τη φωνητική της γκάμα και κάνοντας μιμήσεις της Britney Spears, της Miley Cyrus και της Gwen Stefani, σε μία παραλλαγή του τραγουδιού “Don’t Speak” των No Doubt.

Στη συνέχεια μιμήθηκε τη Celine Dion, τρολάροντας επικά το διαφημιστικό της τραγουδίστριας για το “Sunday Night Football”, μόνο που η Γκράντε διαφήμισε το Ultimate Fighting Championship, κάνοντας ρομαντικό τον βίαιο κόσμο των μικτών πολεμικών τεχνών.

Η εμφάνιση της Ariana Grande:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα