Το ταλέντο της κόρης των Αντζελίνα Τζολί και Μπρατ Πιτ που δεν πήρε από τους γονείς της

Διαβάζεται σε 2'
Το ταλέντο της κόρης των Αντζελίνα Τζολί και Μπρατ Πιτ που δεν πήρε από τους γονείς της
H Σάιλο (δεξιά), με τη μητέρα της Αντζελίνα Τζολί και την αδελφή της Ζαχάρα, τον Οκτώβριο του 2021. AP Photo Domenico Stinellis

H Σάιλο Τζολί-Πιτ φαίνεται να έχει βρει με τι θέλει να ασχοληθεί στη ζωή της. Δεν έχει σχέση με τη δουλειά των γονιών της. Και δεδομένα έχει ταλέντο.

Η Σάιλο Τζολί-Πιτ θα ‘κλείσει’ στις 27 Μαΐου τα 18. Από ό,τι φαίνεται έχει βρει τον προορισμό της ζωής της, σε ό,τι αφορά το επάγγελμα με το οποίο θέλει να ασχοληθεί. Δεν είναι η τέχνη των γονιών της, Αντζελίνα Τζολί και Μπρατ Πιτ.

Είναι ο χορός.

Σε βίντεο που κοινοποίησε στο Instagram ο χορογράφος Λιλ Κίλαν Κάρτερ. μπορείτε να δείτε αν έχει ταλέντο, όπως χορεύει στο ρυθμό του «Tanzania» των Uncle Waffles και Tony Duardo. Ο Κάρτερ έγραψε «η κίνησή της είναι τρελή ✨🔥🔥🔥 Σε ευχαριστώ για την ενέργειά σου @sh1lohj».

Στα σχόλια, χρήστες της πλατφόρμας αποθεώνουν τη Σάιλο, αναφέροντας πως έχει ταλέντο, ότι βάζει την προσπάθεια, ενώ διαθέτει και την πειθαρχία και την αφοσίωση που χρειάζονται για να κάνει καριέρα, συν εκπληκτικούς δασκάλους.

Ο Μπραντ Πιτ είχε επαινέσει τις χορευτικές δεξιότητες της κόρης του, σε εμφάνιση του στο κόκκινο χαλί για την ταινία «Bullet Train». Είχε ομολογήσει πως τον συγκινεί η αγάπη της 18χρονης για το χορό και ότι δεν ξέρει από πού πήρε το ταλέντο της «αφού εγώ έχω δυο… αριστερά πόδια».

Όταν ρωτήθηκε για το εάν ελπίζει ή όχι τα παιδιά του να μείνουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ή να αγκαλιάσουν τις δημιουργικές τέχνες, ο Πιτ σχολίασε ότι εύχεται «να ανακαλύψουν τα μονοπάτια που τα οδηγούν στη χαρά.

Μου αρέσει όταν βρίσκουν τον δικό τους δρόμο, βρίσκουν πράγματα που τους ενδιαφέρουν και ανθίζουν».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα