Tom Holland: Η στιγμή που “σώζει” τη Zendaya από επιθετικούς παπαράτσι

Διαβάζεται σε 2'
Η Zendaya και ο Tom Holland
Η Zendaya και ο Tom Holland Photo by Joel C Ryan/Invision/AP

Ως άλλος Spiderman ενήργησε ο Tom Holland, ο οποίος προστάτευσε τη σύντροφό του Zendaya από τους θαυμαστές και παπαράτσι.

Ο Τομ Χόλαντ (Tom Holland) έγινε ένας πραγματικός σούπερ ήρωας όταν χρειάστηκε να επέμβει για να “σώσει” τη Ζεντάγια (Zendaya) κατά τη διάρκεια βραδινής τους εξόδου στη Νέα Υόρκη.

Ο Χόλαντ βρισκόταν στη Νέα Υόρκη για την προώθηση της νέας του μη αλκοολούχας μπύρας, “Bero” και από το πλευρό του δεν θα μπορούσε να λείπει η αγαπημένη του, η οποία φυσικά δεν γινόταν να περάσει απαρατήρητη.

Όπως φαίνεται στα πλάνα που τραβήχτηκαν και κάνουν τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου, το ζευγάρι βγαίνει από το μαύρο SUV του και αντικρίζει δεκάδες θαυμαστές που περίμεναν να δουν από κοντά την αγαπημένη τους σταρ και να πάρουν από εκείνη ένα αυτόγραφο.

Σε κλάσματα δευτερολέπτου όμως τόσο οι θαυμαστές όσο και οι παπαράτσι που βρίσκονταν στο σημείο άρχισαν να περικυκλώνουν την ηθοποιό, με αποτέλεσμα το ζευγάρι να χωριστεί και η Ζεντάγια να παραμείνει “εγκλωβισμένη” μέσα στο χάος από χέρια που κρατούσαν φωτογραφίες της, φωτογραφικές μηχανές και φλας.

Όχι, όχι, όχι, δώστε της λίγο χώρο“, ακούγεται να λέει κάποιος σε ένα από τα βίντεο, όταν ο Χόλαντ εμφανίζεται και σπάει τον κλοιό για να την τραβήξει και πάλι κοντά του.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα