Τόνυ Δημητρίου: Η περιπέτεια υγείας με τη μηνιγγίτιδα σε ηλικία 8 ετών

Διαβάζεται σε 1'
dimitriou
Τόνυ Δημητρίου glomex

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε σε ηλικία 8 ετών θυμήθηκε ο Τόνυ Δημητρίου κατά την τηλεοπτική παρουσία του στο “Πρωίαν σε είδον”.

Άγνωστες πτυχές της ζωής του μοιράστηκε με τον Φώτη Σεργουλόπουλο, την Τζένη Μελιτά και τους τηλεθεατές του “Πρωίαν σε είδον” ο Τόνυ Δημητρίου, ο οποίος ήταν και ο σημερινός καλεσμένος της εκπομπής της ΕΡΤ.

Αφού περιέγραψε πώς βρέθηκε να γεννηθεί στο Λονδίνο, αφού η μητέρα του είναι από τη Δανία και ο πατέρας του από την Κύπρο, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε σε ηλικία 8 ετών όταν έπαθε μηνιγγίτιδα.

Όπως εξήγησε ο Τόνυ Δημητρίου, ως μικρός δεν είχε κλείσει ακόμα η “πηγή” (το μαλακό και ευαίσθητο σημείο που υπάρχει τους πρώτους μήνες στο επάνω μέρος του κρανίου ενός μωρού), με αποτέλεσμα να του δημιουργήσει πρόβλημα στους μήνιγγες.

Έχανα υγρό από τους μήνιγγες, που είναι σαν μαξιλαράκια με υγρό για να προστατεύουν τον εγκέφαλο, από τη μύτη. Ό,τι είναι μέσα μας είναι αποστειρωμένο, με το που έρχεται σε επαφή με το περιβάλλον, μικρόβια, το αντέστρεφα… μηνιγγίτιδα. Οι γονείς μου ταλαιπωρήθηκαν πολύ, εγώ όχι τόσο. Είχα κάνει ένα μεγάλο χειρουργείο στο Λονδίνο και αφού διόρθωσαν το πρόβλημα μου πήραν μόσχευμα από το μπούτι“.

Δείτε το απόσπασμα:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα