Τόνια Σωτηροπούλου: “Μιμήθηκε” Britney Spears με φοβερό χορευτικό

Διαβάζεται σε 1'
tonia
Τόνια Σωτηροπούλου PAPADAKIS PRESS

Τον διάλογο με τον πατέρα της όταν του είπε ότι θέλει να γίνει ηθοποιός μοιράστηκε η Τόνια Σωτηροπούλου σε συνέντευξή της.

Καλεσμένη στην εκπομπή “Χαμογέλα και Πάλι” και της Σίσσυς Χρηστίδου βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου (21/10) η Τόνια Σωτηροπούλου και μεταξύ άλλων η γνωστή ηθοποιός περιέγραψε την αντίδραση του πατέρα της όταν του είπε ότι θέλει να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Η Τόνια Σωτηροπούλου ανέφερε πως σε ηλικία 15 ετών ο πατέρας της τής ζήτησε να κάνουν εκείνη την “άβολη” συζήτηση για το μέλλον της και όταν εκείνη του είπε ότι θέλει να γίνει ηθοποιός, της απάντησε: “ευτυχώς γιατί νόμιζα ότι θα μου πεις κάτι βαρετό όπως γιατρός και δικηγόρος”.

“Η οικογένεια αυτή ήταν προετοιμασμένη να πεινάσει”, αστειεύτηκε η ίδια στη συνέχεια και αποκάλυψε πως έβαζε τους γονείς της να παρακολουθούν τις… παραστάσεις της, πληρώνοντας μάλιστα και εισιτήριο, αφού σε ηλικία 8 ετών αποφάσισε ότι θέλει να ασχοληθεί με το μιούζικαλ, ακολουθώντας τα χνάρια της Britney Spears.

Μάλιστα, εκείνη την ώρα η παραγωγή της εκπομπής έβαλε ένα από τα πιο γνωστά τραγούδια της ποπ σταρ με την ηθοποιό να σηκώνεται και να κάνει μερικές χορευτικές κινήσεις.

Τόνια Σωτηροπούλου: Δείτε το βίντεο

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα