Τούνη: Οι δυσκολίες με τη γέννηση του γιου της, η συγκίνηση και το μεγάλο της όνειρο

Τούνη: Οι δυσκολίες με τη γέννηση του γιου της, η συγκίνηση και το μεγάλο της όνειρο
Ιωάννα Τούνη glomex

Την πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση μετά τη γέννηση του γιου της πραγματοποίησε η Ιωάννα Τούνη και μίλησε για όλα στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου.

Στον καναπέ του “Χαμογέλα και Πάλι” κάθισε το πρωί του Σαββάτου (22/04) η Ιωάννα Τούνη και μίλησε με μεγάλη συγκίνηση για τον γιο της και καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, τις δυσκολίες που συνάντησε αλλά και ποιος είναι ο στόχος και το μεγάλο της όνειρο για το μωρό της.

Μοιράζοντας τη ζωή της πλέον μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης, όπου διατηρεί επιχείρηση με ρούχα, η Ιωάννα Τούνη αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε με τον ερχομό του γιου της λέγοντας πως “η μεγαλύτερη δυσκολία μου ήταν οι ορμόνες μου σίγουρα και ο Δημήτρης θα πει ότι γίνεται ένα μικρό πάρτι. Θεωρώ ότι μπορείς ως έναν βαθμό να έχεις τη ζωή που είχες και πριν, εμένα με βοηθάει και η δουλειά μου γιατί είναι δική μου δουλειά, οπότε μπορώ να παίρνω το μωράκι μαζί μου. Άλλες γυναίκες δεν έχουν την ευχέρεια να το πάρουν στο γραφείο. Βέβαια δεν έχω και κάποιον άνθρωπο να μου το κρατάει, γιατί η μητέρα του Δημήτρη μένει στην Πάτρα, τη δικιά μου τη μαμά την έχω χάσει πρόσφατα, οπότε το μωρό είναι όλη μέρα το κολλητάρι μου πραγματικά”.

Παίρνοντας τον λόγο ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε για τη μεγάλη αλλαγή που πραγματοποιείται με τον ερχομό ενός παιδιού και περιέγραψε πώς είναι εκείνος ως μπαμπάς, λέγοντας πως έχει πολύ άγχος και φοβάται για το μωρό. “Έχω σοβαρό άγχος, με αγχώνει γιατί είμαστε και οι δύο παιδιά μονογονεϊκών οικογενειών και δεν θέλω ο μικρός μου να περάσει αυτά που ενδεχομένως έχουμε περάσει εμείς και είναι αυτά που πληρώνουμε τώρα μεγαλώνοντας”, δήλωσε το μοντέλο φανερά συγκινημένος.

Τέλος, μιλώντας για το όνειρό της και τον στόχο για το γιο της, η Ιωάννα Τούνη ανέφερε πως αυτό που θα ήθελε είναι να γίνει μια καλή μαμά για το μωρό της και να κάνει όπως είπε, “ένα πολύ δυναμικό αγόρι που θα είμαι πολύ περήφανη και πιστεύω θα τα καταφέρουμε τον Δημήτρη. Θα ήθελα να έχουμε μια κανονικότητα, να βρούμε τις ισορροπίες μας με το μωρό μας και να επανέλθουμε σε όλα”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα