Τραϊάνα Ανανία για Δημήτρη Κόκοτα: “Είδα να γίνεται μπροστά μου αυτό που φοβόμουν”

Διαβάζεται σε 2'
Τραϊάνα Ανανία - Δημήτρης Κόκοτας
Τραϊάνα Ανανία - Δημήτρης Κόκοτας ALPHA TV

Την στιγμή που ο Δημήτρης Κόκοτας υπέστη έμφραγμα στις πρόβες του J2US περιέγραψε η Τραϊάνα Ανανία. Τι είπε για το διάστημα πριν από το περιστατικό.

Συνέντευξη στην εκπομπή “Καλύτερα Αργά” παραχώρησε η γνωστή ηθοποιός και τραγουδίστρια Τραϊάνα Ανανία, η οποία, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον Δημήτρη Κόκοτα και το έμφραγμα που υπέστη στις πρόβες του J2US.

Σημειώνεται πως ο Δημήτρης Κόκοτας εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, ενώ πριν λίγες μέρες βγήκε από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) και μεταφέρθηκε στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ).

Η Τραϊάνα Ανανία, με την οποία συνεργάζονταν στο μουσικοχορευτικό show, μίλησε για την μέρα που ο Δημήτρης Κόκοτας κατέρρευσε, ενώ αποκάλυψε πως ο αγαπημένος καλλιτέχνης είχε πολύ άγχος γενικά.

“Εγώ επειδή ήμουν πολύ κοντά με τον Δημήτρη, γιατί δεν είχα αυτοκίνητο και πηγαινοερχόμασταν μαζί στις πρόβες, τον έβλεπα πόσο άγχος είχε συνέχεια και του έλεγα “Δημήτρη, δεν θα αντέξει ο οργανισμός σου. Σε παρακαλώ γράψ’ τα όλα εκεί που πρέπει”. Και το είδα να γίνεται μπροστά μου αυτό που φοβόμουν. Εγώ το ένιωθα αυτό το πράγμα, είναι συγκλονιστικό” ανέφερε.

Για την στιγμή που συνέβη το περιστατικό, η Τραϊάνα Ανανία περιέγραψε: “Ήμουν μαζί του πριν από την πρόβα μας και επειδή έχω βαθμό στο ρέικι μέχρι να έρθει το ΕΚΑΒ, τους έβγαλα όλους έξω και άρχισα να του κάνω θεραπεία. Είχε τις αισθήσεις του και ένιωθα πραγματικά όλο αυτό το συσσωρευμένο άγχος που είχε αυτός ο άνθρωπος μέσα του, να θέλει να βρει διέξοδο και να μην βρίσκει. Του μιλούσα. Ελάχιστα μπορούσε να μιλήσει, με άκουγε όμως και μου έδινε την άδεια να κάνω αυτή την πρακτική που έκανα εγώ. Τον βοήθησε, γιατί του μείωνα τον φόβο που είχε, είχε μεγάλο φόβο και δεν ήταν μόνος του”.

“Δεν μπορώ να πάω να τον δω. Αυτό το γεγονός με έβαλε σε διαδικασία να κάνω κάπως επίσημα ότι αν πάθω κάτι σκληρό, κάποια άτομα πολύ δικά μου να έχουν πρόσβαση στη ΜΕΘ. Άλλαξα πολλά πράγματα, κυρίως να μην κρατάω κάτι που με ενοχλεί. Δεν θα κρατήσω μέσα μου τίποτα. Σοκαρίστηκα πάρα πολύ και έλαβα αποφάσεις, έλαβα μέτρα” κατέληξε.

Δείτε το βίντεο:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα