Τραϊάνα Ανανία για MeToo: “Αν ανοίξω το στόμα μου, θα κλείσουν πολλά σπίτια”

Τραϊάνα Ανανία για MeToo: “Αν ανοίξω το στόμα μου, θα κλείσουν πολλά σπίτια”
Τραϊάνα Ανανία Glomex

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια ευχήθηκε να βγουν κι άλλα στη φόρα σχετικά με το MeToo, δηλώνοντας πως η ίδια έχει καταθέσει κάποιες αλήθειες. Τι είπε για την πίστη της στον Θεό.

Για το MeToo, την πίστη στον Θεό, αλλά και τον έρωτα, μίλησε στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” η γνωστή ηθοποιός και τραγουδίστρια Τραϊάνα Ανανία.

“Μακάρι να βγουν κι άλλα. Έχει βγει μόνο το 20%, μακάρι να βγει και το υπόλοιπο 80%. Μακάρι να ανοίξει και ο χώρος του τραγουδιού, αλλά δεν πρόκειται, γιατί είναι πολύ κλειστός χώρος και όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους και ξέρουν τι έχουν κάνει”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Τραϊάνα Ανανία για το MeToo και πρόσθεσε:

Είπα πως αν ανοίξω το στόμα μου και πω όσα ξέρω, θα κλείσουν πολλά σπίτια, αλλά δεν θα το κάνω. Νομικά, δεν θα βρω το δίκιο μου. Οτιδήποτε, όμως, καλύπτεται νομικά, το έχω δρομολογήσει. Έχω καταθέσει τις αλήθειες μου”.

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια μίλησε, επίσης, για την χριστιανική της πίστη. Η πίστη παίζει καθοριστικό ρόλο από το πρωί που ξυπνάω μέχρι το βράδυ που κοιμάμαι. Είμαι πολύ συντονισμένη σε αυτό. Επειδή είμαι aggressive σαν άτομο, με βοηθάει να καταπίνω τον θυμό μου“, είπε. συμπλήρωσε:

Σε ερώτηση για το εάν το είχε από μικρή ηλικία αυτό, δήλωσε: Ήμουν σε χριστιανικό σχολείο στη Θεσσαλονίκη, το οποίο, όμως, αντί να βοηθάει να πιστεύεις “σαμπόταρε” την πίστη σου. Διότι την “χρωμάτιζε” με έναν πάρα πολύ αυτομαστιγωματικό και μαύρο χαρακτήρα. Μπορεί να σε έκανε να νιώθεις ένοχος για κάποια απλά πράγματα, όπως αν ερωτευτείς έναν συμμαθητή σου ή αν ακούσεις ένα τραγούδι που δεν είναι εκκλησιαστικό”.

“Ο έρωτας στη ζωή μου παίζει πρωταρχικό ρόλο. Τον βάζω πάνω από όλα. Η μεγαλύτερή μου σχέση έχει κρατήσει έξι μήνες. Η ορμόνη του έρωτα δεν αντέχεται να υπάρχει στον οργανισμό. Υπάρχουν συνέπειες”, είπε μιλώντας για τον έρωτα.

Δείτε τις δηλώσεις της Τραϊάνας Ανανία:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα