Τσαλίκης για Κολωνό: “Έχω σιχαθεί να βλέπω συνέχεια να αναπαράγουν λεπτομέρειες”

Τσαλίκης για Κολωνό: “Έχω σιχαθεί να βλέπω συνέχεια να αναπαράγουν λεπτομέρειες”
Ant1

Ο Γιώργος Τσαλίκης μίλησε για τα πράγματα που δεν αντέχει να βλέπει στην τηλεόραση και θεωρεί πως κάνουν πολύ κακό στην κοινωνία.

Ο Γιώργος Τσαλίκης βρέθηκε ως καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο “The 2Night Show” το βράδυ της Τετάρτης.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής μοιράστηκε τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες του για την κοινωνία, τους εφήβους και το μεγάλωμα των παιδιών του, ενώ δήλωσε πως δεν αντέχει να βλέπει άλλο αρνητικές ειδήσεις στην τηλεόραση.

Είμαστε συντονισμένοι τον τελευταίο καιρό σε μια συχνότητα πολύ χαμηλή. Και τι εννοώ με αυτό; Είναι η υψηλή συχνότητα που λες θέλω, πιστεύω, μπορώ και η χαμηλή που η ίδια η ζωή ή οι ανάγκες ή οι συνθήκες σε οδηγούν. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι τα τελευταία 2 χρόνια τα παιδιά έχουν αποδομήσει υποσυνείδητα τον όρο «μάνα».

Δεν γίνεται από το πρωί μέχρι το βράδυ να βλέπεις τις λεπτομέρειες που δεν αφορούν κανέναν για μια μάνα που ενδεχομένως έχει σκοτώσει τα παιδιά της ή για άλλη που ενδεχομένως έχει πάρει ένα 12χρονο κορίτσι και το έχει ωθήσει στο βιασμό. Κάνω ζάπινγκ πια, την πήρα την πληροφορία… μου σφίχτηκε η καρδιά, μου γύρισε το στομάχι αλλά δεν μπορώ άλλο. Δεν μπορώ να είμαστε συντονισμένοι σε αυτό”, είπε και συνέχισε:

Έχω σιχαθεί να βλέπω συνέχεια να αναπαράγουν λεπτομέρειες από πράγματα που πιστεύω πως κάνουν πολύ καλό στην κοινωνία. Στενοχωρηθήκαμε, καταρρακωθήκαμε… έχουμε τη δύναμη να πούμε «φτάνει». Και θέλω κάποια στιγμή να μιλάμε και για ανθρώπους που κάνουν το καλό“, δήλωσε ο γνωστός τραγουδιστής.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα