Τσιμιτσέλης: Η εξομολόγηση για τη μάχη του πατέρα του με τον καρκίνο

Διαβάζεται σε 2'
tsimitselis
Γιάννης Τσιμιτσέλης glomex

Συγκίνηση έφερε στο πλατό του “The 2Night Show” η αναφορά του Γιάννη Τσιμτσέλη στη μάχη του πατέρα του με τον καρκίνο που του στέρησε τη ζωή. Δείτε όσα είπε.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Τρίτης (12/12) στο “The 2Night Show” και πέρα από την πρώτη του σκηνοθετική απόπειρα και τις δυσκολίες που συνάντησε αναφέρθηκε και στην απώλεια του πατέρα που έφυγε από τη ζωή μετά από μικρή μάχη με τον καρκίνο.

Ο ηθοποιός μίλησε για την “αντίστροφη μέτρηση” και σχολίασε πως του έχει συμβεί με τον πατέρα του, καθώς ήξερε το τέλος.

“Μου έχει τύχει να ξέρω ότι έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση με έναν άνθρωπο, με τον πατέρα μου. Ήξερα το τέλος. Ο πατέρας μου είχε καρκίνο και με μετάσταση κιόλας, όταν έγινε η διάγνωση είχα ρωτήσει τον γιατρό και μου είχε πει τρεις μήνες. Οπότε η αντιμετώπιση που είχα δεν είχε καμία σχέση με τον αδερφό μου που το είχε πάρει κατάκαρδα, είχε πέσει σε κατάθλιψη. Εγώ ήμουν σε άλλη φάση. Έβλεπα τον εαυτό μου όπως θα ήθελε ο πατέρας μου να με δει. Οπότε δεν σταμάτησα την καθημερινότητά μου στο παραμικρό”, ανέφερε ο ηθοποιός αρχικά, εκτιμώντας παράλληλα τον χρόνο που απομένει.

Έχεις τον χρόνο να πεις ένα γεια, δεν είναι το απότομο που δεν προλαβαίνεις να πεις στον άλλο ένα σ’ αγαπώ“, είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Μάλιστα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μοιράστηκε τη δική του σχετική εμπειρία, όταν ο πατέρας του διαγνώστηκε με καρκίνο και ενώ οι γιατροί του έδιναν 3-4 χρόνια, εκείνος ζει ακόμα μετά από 17-18 χρόνια.

Ουσιαστικά εσύ έχεις ζήσει έναν θάνατο που δεν υπάρχει“, σχολίασε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1, στέλνοντας παράλληλα το δικό του μήνυμα: “Είναι ο πατέρας μου, είναι ο δικός μου άνθρωπος, κάναμε έναν πολύ μεγάλο αγώνα και μέχρι και σήμερα ζει, είναι δυνατός”.

Ακούγοντας την εξομολόγηση του παρουσιαστή ο Γιάννης Τσιμιτσέλης πρόσθεσε πως “ειλικρινά και εγώ δεν ξέρω σε τι φάση θα ήμουν, αν θα ήμουν με ένα μπουκάλι ουίσκι στην άκρη, κάπου στην Ομόνοια ή αν θα ήμουν εδώ και θα έλεγα: “Γρηγόρη, πάμε γερά”. Αλλά η ψυχική δύναμη και η ψυχολογία σίγουρα μπορεί να βοηθήσει να ξεπεράσεις απίστευτα πράγματα. Είναι σημαντικό να νιώθεις καλά”.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Τσιμιτσέλη:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα