Tyra Banks: “Έκλεισε” το show της Victoria’s Secret και μάς θύμισε γιατί θα είναι ο πιο αγαπημένος μας “άγγελος”

Διαβάζεται σε 3'
Η Τάιρα Μπανκς στο show της Victoria's Secret
Η Τάιρα Μπανκς στο show της Victoria's Secret 2024 Photo by Evan Agostini/Invision/AP

H Tyra Banks επέστρεψε στο fashion show της Victoria’s Secret μετά από σχεδόν 20 χρόνια και χάρισε το πιο iconic catwalk.

Όταν τον περασμένο Μάιο ανακοινώθηκε πως οι “άγγελοι” της Victoria’s Secret επιστρέφουν στην πασαρέλα μετά από  6 χρόνια απουσίας, μεταξύ των super models που περίμεναν να δουν όλοι ήταν και η Τάιρα Μπανκς (Tyra Banks). Και το βράδυ της Τρίτης (15/10) την είδαν.

Το 50χρονο είδωλο του μόντελινγκ έκανε το μεγάλο της comeback στο 24ο σόου της Victoria’s Secret, που για εκείνη σηματοδοτεί τη 10η συνεργασία της με τη γνωστή μάρκα εσωρούχων, υπό τους ήχους του τραγουδιού “Native New Yorker” και όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε σεισμό στην πασαρέλα.

Η Τάιρα Μπανκς βγήκε “μέσα” από την πασαρέλα και φορώντας ένα sparkly κολάν, έναν εντυπωσιακό κορσέ, μαύρο σουτιέν και μία μεταλλική κάπα, απέδειξε σε λίγα δευτερόλεπτα πως δεν θεωρείται τυχαία ένας από τους πέντε αυθεντικούς “αγγέλους”.

Με το γνωστό “άγριο” ύφος της η Μπανκς έφτασε στο τέλος της πασαρέλας και έδωσε το σύνθημα να εισβάλλουν στην πασαρέλα όλοι οι “άγγελοι” της Victoria’s Secret. Ανάμεσά τους και η Ανθή Φακιδάρη, η πρώτη Ελληνίδα μοντέλο που περπάτησε στο catwalk του θρυλικού σόου με τα “μαγικά φτερά” του οίκου.

“Είναι τρελό να βρίσκομαι ξανά στην πασαρέλα της Victoria’s Secret. Για να είμαι ειλικρινής, δεν πίστευα ποτέ ότι θα επέστρεφα σε αυτή την πασαρέλα. Θυμάμαι, πόσο ήταν, πριν από 19 χρόνια, και έλεγα: ‘Αυτό είναι’. Και θυμάμαι όλο τον Τύπο που έλεγε ‘το τελευταίο περπάτημα της Τάιρα. Ήταν τόσο υπερβολικό και έλεγα ‘θα είμαι εκτός'”, είπε σε ένα βίντεο στο TikTok τον Σεπτέμβριο, με αφορμή την επικείμενη εμφάνισή της.

@victoriassecret Legend, icon, superstar. There aren’t words monumental enough to describe @Tyra Banks return to the Victoria’s Secret Fashion Show 2024. So, for now we’ll simply say, she’s BACK. #VSFashionShow #VSFS #VictoriasSecret ♬ original sound – Victoria’s Secret

Δείτε την εμφάνιση της Τάιρα Μπανκς:

Η Μπανκς περπάτησε στην πρώτη της επίδειξη μόδας για το brand το 1996. Έκανε την τελευταία της εμφάνιση στην πασαρέλα της Victoria’s Secret το 2005 πριν ξεκινήσει την τηλεοπτική της καριέρα. Συνολικά περπάτησε σε εννέα επιδείξεις της εταιρείας, πριν αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Η Τάιρα Μπανκς στο show της Victoria's Secret 2024 Photo by Evan Agostini/Invision/AP
Η Τάιρα Μπανκς στο show της Victoria's Secret 2024 Photo by Evan Agostini/Invision/AP
Η Τάιρα Μπανκς στο show της Victoria's Secret 2024 Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα