Τζέιμι Φοξ: Μυστήριο με την κατάσταση της υγείας του – Αρνείται να σχολιάσει ο εκπρόσωπός του

Τζέιμι Φοξ: Μυστήριο με την κατάσταση της υγείας του – Αρνείται να σχολιάσει ο εκπρόσωπός του
Jamie Foxx Richard Shotwell/Invision/AP

Ο Τζέιμι Φοξ εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Ο εκπρόσωπος του ηθοποιού αρνήθηκε να μοιραστεί οτιδήποτε πέρα από την ανάρτηση της οικογένειας.

Ο ηθοποιός Τζέιμι Φοξ (Jamie Foxx), όπως έγινε γνωστό το πρωί της Πέμπτης, χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Ατλάντα έπειτα από ένα αδιευκρίνιστο ιατρικό επείγον περιστατικό, όπως αποκάλυψε η οικογένεια του ηθοποιού.

Η οικογένειά του, με ανάρτηση στα social media γνωστοποίησε ότι ο 55χρονος υπέστη μια «ιατρική επιπλοκή» που επέβαλε τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Η οικογένεια ανέφερε επίσης ότι ο Jamie Foxx βρίσκεται «στον δρόμο της ανάρρωσης», χωρίς να αποκαλύψει τι ακριβώς συνέβη.

«Θέλαμε να μοιραστούμε ότι, ο πατέρας μου, Jamie Foxx, αντιμετώπισε μια ιατρική επιπλοκή. Ευτυχώς, λόγω της άμεσης δράσης και της μεγάλης φροντίδας, βρίσκεται ήδη στο δρόμο της ανάρρωσης. Γνωρίζουμε πόσο αγαπητός είναι και εκτιμούμε τις προσευχές σας. Η οικογένεια ζητάει την ιδιωτική της ζωή κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου».

Πηγές δήλωσαν στο TMZ ότι η κατάσταση ήταν «αρκετά σοβαρή» ωστόσο «επικοινωνεί και αυτό είναι καλό νέο».

Ο εκπρόσωπος του ηθοποιού, Άλαν Νιέρομπ, αρνήθηκε να μοιραστεί οτιδήποτε πέρα από την ανάρτηση της οικογένειας στο Instagram.

«Τίποτα περισσότερο αυτή τη στιγμή από αυτό που δημοσιεύτηκε», δήλωσε στο CNN μέσω email.

Σημειώνεται ότι πριν από λίγες ημέρες ο ηθοποιός είχε ξεκινήσει τα γυρίσματα στην Ατλάντα για την ταινία «Back in Action» στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί με την Κάμερον Ντίαζ.

Σε σκηνοθεσία του Σεθ Γκόρντον(Seth Gordon), το καστ της ταινίας συμπληρώνουν μεταξύ άλλων οι ‘Αντριου Σκοτ (Andrew Scott) και Τζέιμι Δημητρίου (Jamie Demetriou).

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα