Τζέιμς Κόρντεν: “Έκλεψε” αστείο του Ρίκι Τζερβέις και εκείνος τον ξεμπρόστιασε στο Twitter

Τζέιμς Κόρντεν: “Έκλεψε” αστείο του Ρίκι Τζερβέις και εκείνος τον ξεμπρόστιασε στο Twitter
Ο Τζέιμς Κόρντεν Twitter@latelateshow

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά αστεία του Ρίκι Τζερβέις χρησιμοποίησε κατά τη διάρκεια της εκπομπής του ο Τζέιμς Κόρντεν και ο γνωστός κωμικός δεν το άφησε να πέσει κάτω.

Πρωταγωνιστής σε ένα ακόμη άστοχο περιστατικό βρέθηκε ο Τζέιμς Κόρντεν, ο οποίος κατά τη διάρκεια της εκπομπής του “The Late Late Show” χρησιμοποίησε ένα παλαιότερο αστείο που είχε κάνει παλαιότερα ο Ρίκι Τζερβέις, με το ξεμπρόστιασμα του γνωστού κωμικού να γίνεται viral.

Σχολιάζοντας τις αλλαγές που σχεδιάζει ή σε ορισμένες περιπτώσεις έχει ήδη πραγματοποιήσει ο Έλον Μασκ μετά την εξαγορά του Twitter, συμβάλλοντας στο τέλος της δημοφιλούς πλατφόρμας όπως την ξέραμε μέχρι τώρα, ο Τζέιμς Κόρντεν φέρεται να αντέγραψε ένα αστείο που είχε κάνει παλαιότερα ο Ρίκι Τζερβέις κατά τη διάρκεια μίας παράστασης stand up comedy.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στο αμφιλεγόμενο σχέδιο του μεγιστάνα να χρεώνει με 20 δολάρια το μήνα τους επαληθευμένους λογαριασμούς συγκρίνοντάς το με τα μαθήματα κιθάρας, που αποτελεί ένα από τα πιο χαρακτηριστικά αστεία του Τζερβέις.

Φυσικά, ο Ρίκι Τζερβέις δεν το άφησε να πέσει κάτω και δημοσιεύοντας στο Twitter το συγκεκριμένο απόσπασμα από το διάσημο talk show του, έγραψε με ειρωνική διάθεση “το κομμάτι για τη διαφήμιση στην πλατεία της πόλης για τα μαθήματα κιθάρας είναι καταπληκτικό”. Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα το διέγραψε.

Tweet του Ρίκι Τζερβέις RollingStone

Ο Κόρντεν επικρίθηκε έντονα από τους χρήστες του Twitter για την έλλειψη πρωτοτυπίας του, ενώ όταν ένας θαυμαστής ρώτησε τον Τζερβέις αν ο Κόρντεν ζήτησε την άδεια να χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο αστείο, ο γνωστός κωμικός απάντησε: “Όχι. Πιστεύω ότι ένας από τους συγγραφείς των μονολόγων του θα το σκέφτηκε. Αμφιβάλλω αν εν γνώσει του θα αντέγραφε ένα τόσο διάσημο αστείο stand up λέξη προς λέξη σαν αυτό”.

Το συγκεκριμένο αστείο από την παράσταση του Ρίκι Τζερβέις:

Το βράδυ της Τρίτης, ο Κόρντεν έγραψε στο τουίτερ πως άθελά του χρησιμοποίησε ένα καταπληκτικό αστείο του Τζερβέις  και πως ήταν καταπληκτικό ακριβώς επειδή ήταν του Τζερβέις.

 

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα