Τζένιφερ Άνιστον: Η στιγμή που λυγίζει σε ερώτηση για τον Μάθιου Πέρι και τα “Φιλαράκια”

Διαβάζεται σε 2'
Τζένιφερ Άνιστον
Τζένιφερ Άνιστον 2024 Photo by Richard Shotwell/Invision/AP

Η Τζένιφερ Άνιστον ξέσπασε σε δάκρυα κατά τη διάρκεια συνέντευξης όταν ρωτήθηκε για την εποχή που έπαιζε στα “Φιλαράκια” και τον εκλιπόντα Μάθιου Πέρι.

Πρεμιέρα έκανε ο νέος κύκλος επεισοδίων “Actors on Actors” του Variety και η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) κάθισε απέναντι από τη συνάδελφό της Κουίντα Μπράνσον (Quinta Brunson) για μία εφ’ όλης της ύλης συζήτηση.

Οι δύο ηθοποιοί αντάλλαξαν τις απόψεις τους για το τι κάνει καλή μία τηλεοπτική εκπομπή με την Κουίντα να περιγράφει πως η θρυλική σειρά “Friends” ενέπνευσαν την κωμική σειρά
“Abbott Elementary” στην οποία συμμετέχει η ίδια, ενώ η Τζένιφερ Άνιστον αναπολεί την πρεμιέρα της σειράς πριν από 30 χρόνια. Παράλληλα, συζήτησαν για το πώς είναι να συνεργάζεσαι με σεναριογράφους, να δημιουργείς ένα αστρικό σύνολο ηθοποιών και να μπλοκάρεις το “θόρυβο” από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Από το τετ-α-τετ όμως δεν έλειψαν οι συγκινητικές στιγμές, ειδικά όταν η Άνιστον ρωτήθηκε από την Μπράνσον για τον Μάθιου Πέρι, το ένα από τα έξι “Φιλαράκια” που έφυγε από τη ζωή τον Οκτώβριο του 2023, σκορπώντας θλίψη παγκοσμίως.

Θεέ μου, μην με κάνεις να κλάψω“, είπε η Άνιστον με τρεμάμενη φωνή. “Κλαις ήδη”, είπε η Μπράνσον. “Θέλεις ένα λεπτό; Δεν χρειάζεται να μιλήσουμε γι’ αυτό”.

Συγγνώμη, μόλις άρχισα να σκέφτομαι…“, απάντησε η Άνιστον, αναφερόμενη προφανώς στον εκλιπόντα ηθοποιό και στενό της φίλο.

Σε ένα απόσπασμα που κάνει τον γύρο το διαδικτύου, η Τζένιφερ Άνιστον “λυγίζει” όταν η συνάδελφός της τη ρωτάει πώς είναι για εκείνη να βλέπει τα “Φιλαράκια” τόσα χρόνια μετά και φαίνεται να ζητά ένα χαρτομάντιλο, σχολιάζοντας πως αυτά είναι “δάκρυα χαράς“.

“Το γεγονός ότι τα ‘Φιλαράκια’ έχουν τόσο μεγάλη και υπέροχη ζωή και σημαίνουν τόσα πράγματα για πολλούς ανθρώπους είναι το μεγαλύτερο δώρο που θα μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε και οι έξι μας. Χθες, για μία ώρα μιλούσαμε με την Κορτ και τη Λίσα και τα αγόρια… θα είμαστε για πάντα μια οικογένεια”, σχολίασε η διάσημη ηθοποιός.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη της Τζένιφερ Άνιστον και της Κουίντα Μπράνσον:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα